Draadloze muis - Optisch

Merk: Logitech - G603 Lightspeed,
Extra: Met DPI switch,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 12.000,
Aantal knoppen: 6,
Voeding: 2x AA-batterij (incl.).
Productcode: 2333391

40
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 64,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2333391
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 64,99
Meer informatie over dit product

De Logitech G603 Lightspeed draadloze muis is uitgerust met de door Logitech G ontworpen Hero-sensor en wireless Lightspeed-technologie. Deze combinatie maakt ongelooflijk nauwkeurige prestaties mogelijk. De draadloze oplossing voorkomt problemen gerelateerd aan vertraging, connectiviteit en stabiliteit. De Hero-sensor geeft u een sensorresolutie van 200 tot 12.000 DPI waarbij u kunt switchen tussen maar liefst vijf niveaus van gevoeligheid kunt configureren. Dit product levert hierbij constante prestaties, zonder vertraging, versnelling of vervelende filtering. De PTFE-voetjes zijn getest op de G240 gamingmuismat van hetzelfde merk waarbij het maximale bereik 250 km was. Deze game-muis is 124 mm hoog, 68 mm breed en 43 mm diep.

Hi- en Lo-modi voor optimale game-prestaties

De Logitech G603 Lightspeed draadloze muis heeft Hi- en Lo-modi waar u tussen kunt schakelen met behulp van de schakelaar. In de Hi-modus kunt u van een tot 500 uur non-stop gaming-ervaring genieten met een rapportagesnelheid van 1 ms. In de Lo-modus heeft de computermuis een batterijduur van 18 maanden (gebaseerd op twee AA-batterijen) waarbij de rapportagesnelheid 8 ms is. Dankzij Hero is deze laptopmuis tien keer energiezuiniger in vergelijking met modellen uit vorige generaties. U krijgt tijdig een waarschuwing wanneer de batterijen vervangen dienen te worden. Wanneer het niveau 15% bereikt geeft het ledindicatielampje een seintje.

Verbinding met meerdere apparaten

De duale Bluetooth- en Lightspeedverbinding biedt de optie om gelijktijdig meerdere apparaten op diverse platforms te bedienen. De zes knoppen van de gaming-muis kunnen compleet ingesteld worden op uw persoonlijke voorkeuren. Via de DPI-switch kunt u eenvoudig tussen de gevoeligheidsinstellingen schakelen. De Logitech Gaming Software (LGS) kan onder anderen gebruikt worden om configuratieprofielen op te slaan en tailored opdrachten toe te wijzen. Daarnaast is het mogelijk om de computermuis aan een draadloos toetsenbord te koppelen om volledig draadloos te kunnen gamen.

Specificaties

MerkLogitech - G603 Lightspeed
ExtraMet DPI switch
SensorOptisch
DPItot 12.000
Aantal knoppen6
Voeding2x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie