Gaming muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Logitech G300S zwart - 910-004345 Logitech G300S zwart
Gaming muis - Optisch
Gaming muis - Optisch
   
Merk: Logitech - G300S,
Extra: DPI switch en instelbare led,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 2.500,
Aantal knoppen: 9,
Kabellengte: 2.1 meter
Productcode: 2333354
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2333354
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Professionele en fanatieke gamers opgelet: de Logitech G300S gaming muis is het hulpmiddel dat u moet hebben. Door zijn hoge aantal knoppen, instelbare DPI-waarde en ergonomische vorm zult u snel merken dat dit een bijzonder product is. Hij ziet er ook nog eens zeer mooi uit met zijn zwarte kleur met lichtblauwe accenten, dus hij zal mooi staan op uw bureau. De computermuis is met een draad aan te sluiten op uw pc of laptop. Dit gaat eenvoudig door de USB-kabel van de computermuis in een vrije USB-poort te steken. Het toestel zal direct herkend worden en u kunt gelijk aan de slag.

Instellingen

De normale gebruiker zal de standaard instellingen van de Logitech G300S gaming muis prima vinden, maar de fanatieke gamers onder ons willen toch liever alles zelf aanpassen, aan de situatie en aan hun voorkeuren. Gelukkig voor hen is dit bij dit product geen enkel probleem. Ten eerste is de DPI-waarde, de afkorting voor dots per inch, in te stellen op een waarde die u zelf wilt. Hoe hoger de DPI, hoe gevoeliger en nauwkeurig de muis werkt. Tijdens het gamen wilt u de complete controle over het spel en zal u deze waarde waarschijnlijk willen verhogen. Maar tijdens het sturen van een mailtje of als u aan het surfen bent op het internet is dit nergens voor nodig, dus dan kunt u deze waarde prima lager zetten. De waarde kunt u instellen tussen de 250 DPI en de 2500 DPI. Ten tweede zijn alle knoppen volledig programmeerbaar waardoor u sneller en efficiënter kunt werken en/of gamen.

Aansluiten

Het aansluiten van deze muis van Logitech is verder een fluitje van een cent. Steek de USB-kabel van dit product, met een lengte van ruim 2 meter, in een vrije USB-poort van een laptop of pc en u bent in principe klaar om de muis te gebruiken. U hoeft dus geen extra software of drivers te installeren, want het is allemaal plug-and-play. Het voordeel van een USB-kabel is dat u altijd een sterke en stabiele verbinding heeft die, in tegenstelling tot draadloze methoden als bluetooth en wifi, nooit wegvalt. Eenmaal aangesloten heeft u een supersnel device tot uw beschikking die, in vergelijking tot een normale USB-muis, maar liefst 8 keer sneller reageert.

FYSIEKE SPECIFICATIES
Hoogte: 115 mm
Breedte: 72 mm
Diepte: 37 mm
Gewicht: 82 g, alleen muis
Kabellengte: 2,10 m

TRACKING
Resolutie: 200 - 2.500 dpi
Geen vertraging/versnelling/filtering
Max. versnelling: >20 G2Getest op Logitech G240 gamingmuismat
Max. snelheid: >150 IPS3Getest op Logitech G240 gamingmuismat

REACTIEVERMOGEN
USB-gegevensindeling: 16 bits/as
USB-rapportagesnelheid: 1000 Hz
Microprocessor: 32-bit ARM

SYSTEEMVEREISTEN
Windows® 7 of later
macOS® 10.11 of later
Chrome OSTM
Internettoegang voor Logitech Gaming Software (optioneel)
USB-poort

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie