Draadloze muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Extra: USB C dongle,
Sensor: Optisch,
DPI: 1000,
DPI-switch: Nee,
Aantal knoppen: 3.
Productcode: 2304023
voorraad: 1.210
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2304023
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,99
Meer informatie over dit product

Deze draadloze muis van het merk Delock beschikt over een zeer compacte ontvanger die u in uw computer kunt plaatsen. Het apparaat is voorzien van een optische sensor die het gebruik op verschillende ondergronden bevorderd. U hoeft daarom ook geen gebruik te maken van een muismat. Installeren is zeer eenvoudig, hiervoor hoeft u namelijk geen software te gebruiken. De Delock draadloze optische mini USB type C muis is direct klaar voor gebruik.

Technische specificaties

Het toestel heeft een lengte van 104,4 millimeter, is 66,9 millimeter breed en maar 35,6 millimeter hoog. Dit zijn de ideale afmetingen voor een model dat u overal wilt kunnen gebruiken en zonder moeite mee wilt kunnen nemen. Het apparaat heeft een optische sensor met een resolutie tot 1000 DPI. De bandbreedte die wordt gebruikt is 2,4 GHz en u kunt het apparaat over een afstand van 10 meter vanaf de ontvanger gebruiken. Het maakt gebruik van een AA batterij voor de voeding. Deze batterij is bij aanschaf al in het apparaat geplaatst.

Overige eigenschappen

Om gebruik te kunnen maken van de Delock draadloze optische mini USB type C muis heeft een vrije USB type C aansluiting op uw computer of laptop nodig. USB C is een compacte USB stekker die alleen op dergelijke aansluitingen gebruikt kan worden. De ontvanger is zeer compact en heeft een afmeting van 23,8 millimeter, bij 15,5 millimeter met een dikte van 7,3 millimeter. De muis weegt ongeveer 80 gram en de ontvanger heeft een gewicht van circa 2 gram. Het apparaat is direct klaar voor gebruik als u de USB C ontvanger in een daarvoor geschikte aansluiting plaatst.

Handig om te weten

De Delock draadloze optische mini USB type C muis kan alleen gebruikt worden in combinatie met een USB C aansluiting op uw laptop of computer, houdt u hier rekening mee bij de aanschaf van dit product. Het toestel kan gebruikt worden als een rechtshandige of als een linkshandige uitvoering. Dit kunt u zelf instellen op de computer. Maakt u geen gebruik ervan dan gaat het apparaat in een energiebesparende modus. Hiermee wordt de batterij gespaard. De ontvanger kan dan in de muis worden opgeborgen. Uw computer of laptop moet voorzien zijn van Windows 7 of hoger, Mac OS 10.9 of hoger, Linux Kernel 4.6 of hoger, Android 6.0 of hoger of Windows 10 Mobile.

Specificaties

MerkDelock
KleurZwart
Afmetingen muis104,4 x 66,9 x 35,6 mm
Afmetingen adapter23,8 x 15,5 x 7,3 mm
Gewicht80 g
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie