Gaming muis - Optisch

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Razer - Atheris,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 10.000,
Aantal knoppen: 5.
Productcode: 1713972
leverbaar: 1
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1713972
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
Meer informatie over dit product

Wie veelvuldig gebruikmaakt van een computer en daar ook graag games op speelt heeft behoefte aan een geschikte muis. De Razer Atheris optische draadloze gamingmuis kan goed gebruikt worden voor allerlei werkzaamheden en is perfect voor gamen. Deze muis maakt draadloos verbinding met uw computer door middel van een USB-ontvanger of met Bluetooth. U heeft dus alle vrijheid die u maar wilt hebben tijdens het gebruiken van uw computer. Vanwege de vormgeving en het design is het mogelijk om de dit product te gebruiken als rechtshandige of als linkshandige gebruiker.

Technische specificaties

Deze muis wordt aan uw computer gekoppeld door middel van Bluetooth. Beschikt u niet over een Bluetooth verbinding op uw computer of laptop dan is het ook mogelijk om de compacte USB ontvanger te gebruiken. Hiermee wordt een 2,4 GHz verbinding met de muis aangelegd vanaf de computer. De muis heeft een optische sensor met een maximale resolutie van 7200 DPI (dots per inch). Deze resolutie kunt u instellen met de DPI knop. Het apparaat heeft een USB polling rate van 1000 Hz en een maximale acceleratie van 30 G.

Overige eigenschappen

U ontvangt een inbegrepen handleiding met betrekking tot het gebruik en de functies, 2 AA batterijen die gebruikt kunnen worden voor de voeding en een USB-ontvanger. Deze laatste kunt u gebruiken in een USB-poort om draadloos een verbinding te leggen met de Razer Atheris als u geen beschikking hebt over Bluetooth. De AA batterijen die het apparaat voorzien van voeding gaan tot 350 uur mee. Het ontwerp ligt prettig in de hand ligt en is in te stellen voor rechtshandigen of linkshandigen. Het apparaat heeft een lengte van 99,7 millimeter, is 34,1 millimeter hoog en 62,8 millimeter breed. De muis heeft een gewicht van 66 gram.

Handig om te weten

Om voor extra grip te zorgen tijdens het werken of gamen is de muis aan de zijkant voorzien van rubberen grepen. De Razer Atheris heeft 5 programmeerbare response-knoppen die u met de software van dit apparaat zelf kunt instellen. De muis is compact en kan dus handig worden meegenomen als u vaak op weg bent. Standaard wordt er een beperkte garantie van 2 jaar gegeven op de hardware van dit apparaat. Voor het echte werk en de fanatieke gamer is dit product van Razer de ultieme keuze.

Specificaties

MerkRazer - Atheris
SensorOptisch
DPItot 10.000
Aantal knoppen5
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie