Draadloze muis - Optisch

Merk: Logitech - M330,
Extra: Uitermate stil,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1517249

20
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1517249
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 37,99
Meer informatie over dit product

De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis blauw is zowel op uw persoonlijke notebook te gebruiken als op overige computers. Wanneer u een dag op locatie werkt kunt u deze draagbare muis met bijbehorende nano-ontvanger gemakkelijk met u meenemen. Het compacte formaat leent zich er perfect voor om in uw tas met u mee te reizen en u hoeft geen software te downloaden om de computermuis op een PC aan te sluiten. De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis blauw is uitgerust met een ledindicatielampje dat u waarschuwt wanneer de batterij bijna op is. Deze multifunctionele computeraccessoire heeft een pasvorm en fijne rubberen greep die precies aansluit bij uw rechterhand. Als u linkshandig bent of op zoek bent naar universele muisaccessoires kunt u deze vinden op de website van Allekabels.

Energiezuinige computermuis

De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis blauw heeft een aan- en uitschakelaar waarmee u het apparaat uit kunt schakelen en zo stroom bespaart. Het is niet erg als u dit vergeet want de slimme notebookmuis gaat na langere inactiviteit vanzelf in de slaapstand. De bijbehorende AA-batterij is inbegrepen en gaat maar liefst 24 maanden mee. Dit houdt in dat u zeer lang door kunt werken zonder gestoord te worden. En dat geldt ook voor de mensen om u heen.

Muisstil

Deze laptopmuis heeft drie uiterst stille knoppen en voetjes van speciaal materiaal. De voetjes glijden geruisloos over de muismat en de knoppen geven het oude vertrouwde klikgevoel waar u aan gewend bent terwijl irriterende klikgeluiden uitblijven. Dit zal een verademing zijn voor uw collega’s en familie. Voor uzelf heeft de slimme computermuis nog meer voordelen. De ontvangstunit staat automatisch met het muisonderdeel in verbinding wanneer u de kleine USB-ontvanger in uw laptop stopt. Dankzij innovatieve optische technologie is de computermuis bovendien nauwkeuriger dan de touchpad op uw laptop en de 2,4 GHZ-verbinding houdt stand tot op wel 10 meter afstand.

Specificaties

MerkLogitech - M330
ExtraUitermate stil
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie