Draadloze muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Logitech - M220,
Sensor: Optisch,
DPI: 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1517238
€ 27,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1517238
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 27,99
Meer informatie over dit product

Wanneer u de Logitech M220 Silent draadloze muis blauw bestelt ontvangt u de losse muisunit, de nano-ontvanger (achter het batterij klepje van de laptopmuis), een AA-batterij met een levensduur van 18 maanden, een uitgebreide handleiding en twee jaar productondersteuning en garantie. Dit product is een lichte (75,2 gram) en compacte computermuis van 99 x 60 x 39 mm. De gebruiksvriendelijke en comfortabele computermuis heeft drie knoppen waarvan het rubberen scrolwieltje een midden-klik functie heeft. De symmetrische notebookmuis is op iedere hand aan te passen en is dus zowel voor linkshandige als rechtshandige gebruikers geschikt.

Optische sensor

De Logitech M220 Silent draadloze muis blauw heeft een betrouwbare 2.4GHz-verbinding. Het de notebookmuis en de computer staan dankzij de Logitech Advanced Optical Tracking technologie tot op 10 meter afstand nog met elkaar in contact. Deze stille PC-muis heeft een sensorresolutie van 1000 DPI en werkt op de besturingssystemen van Windows, Mac, Chrome OS en Linux.

Stil en energiezuinig navigeren

De stille muizen van Logitech waren de eerste muizen die de Quiet Mark-certificering kregen. Dit keurmerk is ervoor bedoeld om lawaai te verminderen. De geruisloze computermuis is dan ook 90% stiller dan een reguliere computermuis. U geniet nog steeds het oude vertrouwde klikgevoel, alleen irriteert u nu de mensen in uw omgeving niet met het irritante geklik. Ook het 2D optische scrolwiel laat u geruisloos over webpagina’s scrollen. Met de handige aan- en uitschakelaar kunt u deze uitvoering uitzetten om zo batterij de besparen, ideaal voor wanneer u op vakantie gaat en de PC thuis laat. Daarnaast is dit product ook uitgerust met een slaapstand waarbij het muisonderdeel automatisch uit gaat als deze langere tijd niet gebruikt wordt.

Specificaties

MerkLogitech - M220
SensorOptisch
DPI1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie