Bluetooth muis - Optisch

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Trust - Siano,
Extra: Met DPI switch,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.600,
Aantal knoppen: 4,
Voeding: 2x AAA-batterij (excl.).
Productcode: 1445400
leverbaar: 2
€ 27,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1445400
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 27,99Aantal 10-49: € 27,01Aantal 50-249: € 24,63Aantal 250+: € 22,39
Meer informatie over dit product

De Trust Siano draadloze optische Bluetooth muis werkt door middel van een optische sensor en kan daardoor op elke ondergrond worden gebruikt. Met de draadloze Bluetooth verbinding die er gelegd wordt met uw computer of laptop is het niet nodig om een ontvanger te gebruiken. Deze neemt dan ook geen onnodige ruimte in beslag op een USB poort. Het design van dit apparaat zorgt ervoor dat het apparaat prettig in de hand ligt. Omdat het symmetrisch ontworpen is, is het mogelijk om dit apparaat in te stellen voor linkshandig en voor rechtshandig gebruik.

Technische specificaties

Om verbinding te maken met uw computer of laptop moet u beschikken over een Bluetooth aansluiting op uw computer. De muis maakt gebruik van Bluetooth versie 2.1 en kan gebruikt worden over een afstand van maximaal 10 meter. Het apparaat is voorzien van een DPI knop waarmee u de gevoeligheid kunt regelen. U kunt kiezen voor een resolutie van 800 DPI, 1200 DPI of 1600 DPI. Instellen voor rechts- of linkshandig gebruik kan met de muisinstellingen op uw computer.

Overige eigenschappen

De Trust Siano draadloze optische Bluetooth muis wordt voorzien van voeding door middel van 2 AAA batterijen. Deze worden niet met het product meegeleverd. Het gewicht inclusief de batterijen is 78 gram. Het apparaat beschikt over een energiebesparende functie de ervoor zorgt dat de batterijen tot wel 6 maanden mee kunnen gaan. De afmetingen van dit apparaat zijn een lengte van 95 millimeter, een breedte van 60 millimeter met een hoogte van 30 millimeter. Maakt u geen gebruik van de muis dan kunt u het apparaat met de aan- en uit knop aan de onderzijde uitschakelen.

Gebruik en overige informatie

Gebruikmaken kan door verbinding te maken met de Bluetooth verbinding op uw laptop of computer. Hiervoor hebt u niet alleen een Bluetooth functie op uw computer nodig maar ook een besturingssysteem van Windows, Mac OS, Chrome OS of Android. De Trust Siano draadloze optische Bluetooth muis kan eenvoudig worden ingesteld voor links- of rechtshandig gebruik. Hiervoor hoeft u de functies van de linker- en de rechtermuisknop alleen maar om te wisselen onder de muisinstellingen op uw computer. Het ontwerp van de muis zorgt ervoor dat u prettig kunt werken voor langere tijd.

Specificaties

MerkTrust - Siano
ExtraMet DPI switch
SensorOptisch
DPItot 1.600
Aantal knoppen4
Voeding2x AAA-batterij (excl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie