Draadloze muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Gembird,
Extra: Met DPI switch,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.600,
Aantal knoppen: 6,
Voeding: 2x AAA-batterij (excl.).
Productcode: 1419621
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1419621
Meer informatie over dit product

Als u op zoek bent naar een compacte en handzame muis die u draadloos kunt gebruiken dan is de Gembird MUSW-101-B draadloze optische muis blauw het geschikte product voor u. Met dit apparaat is het mogelijk om zonder muismat en zonder software direct aan de slag te gaan. U kunt het met uw computer of laptop verbinden door eenvoudig de USB Nano ontvanger in een vrije USB poort te plaatsen. Deze USB Nano ontvanger zal dan verbinding maken met de draadloze zender zodat u deze kunt gebruiken.

Eigenschappen

Deze opvallende blauwe draadloze muis van Gembird heeft een lengte van 103,5 millimeter. Het apparaat is 66 millimeter breed en heeft een hoogte van 38 millimeter. De USB Nano ontvanger waarmee de muis verbinding maakt met de computer heeft een lengte van 14 millimeter, is 8 millimeter breed en 6 millimeter dik. Het gewicht van deze ontvanger is maar 2 gram. De Nano ontvanger is voorzien van een USB 2.0 type A stekker die u in elke standaard USB aansluiting kunt gebruiken. Het toestel kan tot een afstand van 10 meter verbinding maken met de USB Nano ontvanger. Voor gebruik van de Gembird MUSW-101-B draadloze optische muis blauw moet het apparaat worden voorzien van 2 AAA batterijen die voor de voeding zorgen.

Overige eigenschappen

Het toestel is voorzien van een optische sensor die het mogelijk maakt om het apparaat zonder muismat te gebruiken. Deze optische sensor heeft een resolutie tot maximaal 1200 DPI. Hiermee wordt de gevoeligheid van het apparaat aangetoond. U kunt de muis gebruiken door de USB Nano ontvanger in een USB poort te plaatsen. De computer zal het apparaat dan herkennen en klaar maken voor gebruik. Hiervoor hebt u Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10 nodig.

Overige informatie

Met de Gembird MUSW-101-B draadloze optische muis blauw kunt u direct aan de slag. Het apparaat is plug and play en kan direct worden gebruikt als u de Nano ontvanger aan een computer gekoppeld hebt. De vormgeving en de afmetingen bieden uw hand en pols ondersteuning tijdens het gebruik. De muis kan gebruikt worden door rechts en linkshandigen. Hierdoor kunt u ergonomisch werken zonder last te krijgen van verschillende klachten. De batterijen die nodig zijn om de muis van voeding te voorzien worden niet meegeleverd met dit apparaat. Dit type muis is op onze website ook te koop in de kleuren groen, geel, rood en wit.

Specificaties

MerkGembird
ExtraMet DPI switch
SensorOptisch
DPItot 1.600
Aantal knoppen6
Voeding2x AAA-batterij (excl.)
Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie