USB muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Gembird,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.4 meter.
Productcode: 1419619
voorraad: 125
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1419619
Meer informatie over dit product

Een muis die zo gebruikt kan worden zonder dat u daarvoor software hoeft te installeren. Dat is iets wat u eenvoudig kunt doen met de Gembird MUS-0400-O optische muis zwart met oranje. Deze muis is zo gemaakt dat u de USB stekker van het apparaat alleen maar in een computer of laptop hoeft aan te sluiten. De muis is plug & play wat inhoudt dat u er direct mee aan de slag kunt. Een ander voordeel van deze muis van Gembird is dat deze voorzien is van een optische sensor. Daardoor is het niet meer nodig om gebruik te maken van een muismat.

Technische eigenschappen

Deze muis van Gembird beschikt zogezegd over een optische sensor die ervoor zorgt dat u de muis kunt gebruiken. Hierdoor is de muis op nagenoeg elke ondergrond te gebruiken zonder muismat. De ondergrond moet daarvoor wel vlak zijn. De optische sensor biedt een resolutie van maximaal 1000 DPI (Dots per inch). Dit getal geeft aan hoe gevoelig u de Gembird MUS-0400-O optische muis zwart met oranje kunt instellen voor tijdens het gebruik. Deze optische sensor draagt dan ook bij aan het accurate gebruik van deze muis van Gembird. U kunt de muis instellen voor rechtshandig gebruik en voor linkshandig gebruik. Net als de gevoeligheid van de sensor kunt u dit doen bij de instellingen voor de muis op uw computer.

Overige eigenschappen

De Gembird MUS-0400-O optische muis zwart met oranje heeft een lengte van 97 millimeter, is 55,5 millimeter breed en de muis heeft een hoogte van 34 millimeter. Om gebruik te kunnen maken van deze muis op een computer of laptop is er een PS/2 kabel aan het apparaat bevestigd met een lengte van 1,4 meter. U kunt deze muis gebruiken op computers die voorzien zijn van een vrije USB aansluiting. Verder moet de computer voorzien zijn van een Windows besturingssysteem. De muis kan worden gebruikt in combinatie met Windows 98, ME, 2000, NT, XP, Vista, 7, 8, 8.1 en Windows 10. Het apparaat heeft naast een linker- en een rechtermuisknop ook een scrolknop in het midden.

Specificaties

MerkGembird
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Kabellengte1.4 meter
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie