Draadloze muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Draadloze muis - Optisch Aantal knoppen: 3,
Draadloze muis - Optisch
   
Merk: Gembird,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.200,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (excl.).
Productcode: 1397686
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1397686
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met een compacte draadloze muis is het zeer eenvoudig om op locatie gebruik te maken van uw laptop. Daar is de Gembird MUSW-105 optische draadloze USB muis dan ook zeer geschikt voor. Deze muis maakt zonder software verbinding met uw computer door middel van een Nano USB ontvanger. U hoeft de ontvanger alleen aan uw computer te koppelen en het apparaat is direct klaar.

Eigenschappen

Dit apparaat maakt gebruik van een optische sensor die het mogelijk maakt om het apparaat op elk soort ondergrond te gebruiken. Een muismat is dan ook niet meer nodig. De optische resolutie is maximaal 1200 DPI (dots per inch). Dat betekent dat het toestel zeer accuraat is en u zeer precies te werk kunt gaan met het apparaat. Het is mogelijk om het op een afstand van maximaal 10 meter van de ontvanger te gebruiken. De USB Nano ontvanger heeft een USB 2.0 stekker die u in elke standaard USB aansluiting op een computer of laptop kunt plaatsen.

Overige eigenschappen

Maakt u even geen gebruik van de Gembird MUSW-105 optische draadloze USB muis dan gaat het apparaat in een energiebesparende stand. Hiermee wordt de levensduur van de batterijen die voorzien in de voeding bevorderd. De muis moet worden voorzien van één AA batterij voor de voeding, deze wordt niet meegeleverd met het product. De voeding van de Nano USB ontvanger wordt via de USB aansluiting verkregen. De Nano ontvanger heeft een USB 2.0 stekker en weegt maar 2 gram. De afmetingen van deze ontvanger zijn 14 millimeter lang, 8 millimeter breed en 6 millimeter hoog. Dit zijn de afmetingen inclusief de USB stekker die in de aansluiting verdwijnt tijdens het gebruik.

Extra informatie

Omdat de Gembird MUSW-105 optische draadloze USB muis automatisch door de computer kan worden herkend hoeft u geen software of drivers te installeren. Wel moet de computer voorzien zijn van Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 1.8 of Windows 10 als besturingssysteem. Deze muis kan worden gebruikt als een linkshandige of als een rechtshandige muis. U kunt dit zelf configureren door de functies van de linker- en de rechtermuisknop bij de instellingen op uw computer te verwisselen. Met de scrolknop kunt u door documenten of programma’s scrollen.

Interface: wireless, 2.4 GHz band, up to 1 mW output power,
-2 dBi antenna, up to 10 m working distance
Nano receiver: USB 2.0, weight 2 g, 6 x 8 x 14 mm
Optical resolution: 1200 DPI
Power supply: 1 pcs x AA alkaline battery, consumption 1.5 V DC up to 12 mA
Dimensions: 98 x 59 x 33 mm
Net weight: 0.08 kg

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie