Draadloze muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech - M171,
Sensor: Optisch,
DPI: 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1395934
voorraad: 516
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1395934
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Meer informatie over dit product

De Logitech M171 draadloze muis zwart heeft een 2,4 GHZ draadloze verbinding met uw computer. Deze verbinding houdt stand tot op een afstand van 10 meter waarbij storingen en dus frustraties uitblijven. Obstakels kunnen de wireless verbinding echter hinderen, dus houdt hier rekening mee. De Logitech M171 draadloze muis zwart is 97.7 mm hoog, 61.5 mm breed en 35.2 mm diep. Voor een comfortabele werkervaring is deze laptopmuis een uitstekende keuze. De gebruiksvriendelijke vorm kan uw hand voor langere tijd ondersteuning bieden zonder dat u last van uw pols krijgt. De notebookmuis heeft een symmetrisch design.

Geschikt voor linkshandig en rechtshandig gebruik

Dit product is te gebruiken door zowel linkshandige als rechtshandige mensen. Dit komt doordat u de rechter- en linker knop functies zelf kunt aanpassen. Ideaal voor wanneer u rechtshandig bent en u en uw linkshandige partner beiden gebruik maken van dezelfde computer. Deze computermuis heeft slechts één AA-batterij nodig als voeding. Deze batterij is inbegrepen en gaat onder normale omstandigheden zeker 12 maanden mee.

Aansluiten

In het geval van draadloos gebruik maakt deze draagbare laptopmuis contact met uw computer via de meegeleverde nano-ontvanger. Om het muisonderdeel vervolgens te kunnen gebruiken zijn er wel systeemvereisten. Deze notebookmuis werkt op Windows 7, 8, 10 of een latere versie van het Windows besturingssysteem. Daarnaast is de laptopmuis ook compatibel met Mac OS X 10.8 of later, Chrome OS en Linux kernel 2.6+. U kunt er ook voor kiezen de PC-muis op een USB-poort aan te sluiten, waarna de muis direct te gebruiken is. Er is geen speciale software nodig als u voor de plug-and-play optie kiest.

Specificaties

MerkLogitech - M171
SensorOptisch
DPI1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie