Draadloze muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Gembird,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.600,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 2x AAA-batterij (excl.).
Productcode: 1392019
voorraad: 1.000
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1392019
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

Met de Gembird MUSW-002 optische draadloze USB muis kunt u gemakkelijk overal waar u bent gebruikmaken van uw laptop of computer. Het compacte formaat van dit apparaat zorgt er dan ook nog eens voor dat u het met gemak overal mee naar toe kunt nemen. Het is voorzien van een optische sensor dus het is niet nodig om gebruik te maken van een muismat tijdens het gebruik.

Eigenschappen

Er zitten 4 knoppen op die verschillende functies hebben. De linker- en de rechtermuisknop kunnen bij de instellingen worden aangepast naar links of rechtshandig gebruik. Dit is mogelijk door de symmetrische vormgeving. U kunt de functies van deze muisknoppen dan naar wens omwisselen. In het midden zit een scrolknop waarmee u door pagina’s, documenten en programma’s kunt navigeren. De 4e knop is een DPI knop. Met behulp van deze knop kunt u de gevoeligheid zelf instellen op 800, 1200 of 1600 DPI (dots per inch).

Overige eigenschappen

Omdat de muis draadloos werkt moet hij verbonden worden met een computer door middel van de Nano USB ontvanger. Dit compacte apparaat is voorzien van een USB stekker en weegt maar 2 gram. De afmetingen van de ontvanger zijn inclusief stekker 1,4 centimeter lang, 0,8 centimeter breed en 0,6 centimeter dik. Het apparaat zelf kan met deze ontvanger worden gebruikt op een afstand van maximaal 10 meter. Voor de voeding van de Gembird MUSW-002 optische draadloze USB muis moeten er 2 AAA batterijen in het apparaat geplaatst worden. Deze batterijen worden niet met het product meegeleverd.

Handig om te weten

U hoeft geen software te installeren om gebruik te kunnen maken van de Gembird MUSW-002 optische draadloze USB muis. Het enige dat u voor gebruik hoeft te doen is de muis van batterijen voorzien en de draadloze ontvanger in een USB poort plaatsen. De computer zal de muis dan automatisch herkennen. U dient daarvoor beschikking te hebben over een Windows besturingssysteem zoals Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 of Windows 10. Als u geen gebruikmaakt van de muis dan kunt u de USB Nano ontvanger in de muis zelf opbergen. Het apparaat gaat dan in een energiebesparende modus waardoor de levensduur van de batterijen wordt bevorderd.

Specificaties

MerkGembird
SensorOptisch
DPItot 1.600
Aantal knoppen3
Voeding2x AAA-batterij (excl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie