Bluetooth muis - BlueTrack

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Microsoft - Sculpt Comfort Mouse,
Sensor: BlueTrack,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 2x AA-batterij (excl.).
Productcode: 1375962
voorraad: 18
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1375962
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
Meer informatie over dit product

De Microsoft Sculpt Comfort Mouse Bluetooth maakt eenvoudig verbinding met uw computer door middel van Bluetooth en kan gebruikt worden op enige afstand van uw PC. Geen gedoe meer met een kabel of een ontvanger dus, gewoon direct aan de slag! De Microsoft Sculpt Comfort Mouse Bluetooth maakt gebruik van Bluetrack Technology waardoor het mogelijk is om het toestel op nagenoeg elke ondergrond te kunnen gebruiken. U hoeft dus geen muismat meer te gebruiken als u achter de computer werkt. De muis is geschikt voor gebruik door rechtshandige mensen. De afmetingen zijn 11,1 centimeter in de lengte, 6,85 centimeter in de breedte en een hoogte van 3,65 centimeter. Het gewicht van het apparaat is 136 gram inclusief de batterijen voor de voeding.

Overige eigenschappen

Vanwege de ergonomische vormgeving kunt u er met gemak langere tijd en veelvuldig van gebruikmaken zonder last te krijgen van lichamelijke klachten. Deze muis maakt gebruik van Bluetooth versie 3.0, dus zorgt u ervoor dat uw computer of laptop ook over deze versie beschikt om optimaal gebruik te kunnen maken van dit apparaat. Met 2 AA batterijen in de muis wordt er voor de voeding gezorgd. Deze batterijen hebben een levensduur van gemiddeld 10 maanden voordat u ze moet vervangen. De gevoeligheid van de muis is maximaal 1000 DPI of dots per inch. Voor de verbinding wordt er gebruikgemaakt van een 2,4 GHz verbinding met uw computer. Zodra het apparaat met uw Bluetooth verbinding gekoppeld is kunt u direct aan de slag.

Extra informatie

Voorzien van aanpasbare Windows-aanraaktab voor eenvoudige toegang tot het startmenu, Cortana, OneNote, Taakweergave en virtuele bureaubladen. Naast een Bluetooth verbinding moet uw computer ook beschikken over een besturingssysteem dat compatibel is met de Microsoft Sculpt Comfort Mouse Bluetooth. Daarvoor moet de computer voorzien zijn van Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X 10.6 of hoger. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze muis moet er software worden geïnstalleerd. Hiervoor is een minimale ruimte van 150 Mb op uw harde schijf nodig.

Specificaties

MerkMicrosoft - Sculpt Comfort Mouse
SensorBlueTrack
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Voeding2x AA-batterij (excl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie