Bluetooth muis - Laser

Merk: Lenovo - Thinkpad,
Sensor: Laser,
DPI: tot 1.200,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 2x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1372824

119
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 42,99
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372824
Meer informatie over dit product

Een draadloze muis die gebruikmaakt van een lasersensor is vaak zeer accuraat en nauwkeurig. Dat kan zeer goed van pas komen als u precies werk moet verrichten en vaak aan het werk bent achter uw computer. De Lenovo Thinkpad Bluetooth laser muis is wordt zonder ontvanger of kabel aan uw computer of laptop verbonden. Hiervoor maakt de muis gebruik van Bluetooth. Uw computer moet dan wel voorzien zijn van een Bluetooth-verbinding om juist contact te kunnen maken. Omdat dit apparaat over een zeer accurate laser sensor beschikt is het ook mogelijk om het overal en op nagenoeg elk glad oppervlak te gebruiken.

Technische specificaties

De laser sensor van de Lenovo Thinkpad Bluetooth laser muis biedt een resolutie tot 1200 DPI (dots per inch). Hiermee wordt de gevoeligheid van de sensor omschreven. De verbinding die met uw apparaat wordt gemaakt is een Bluetooth 3.0 verbinding. Voordat u dit apparaat aanschaft is het daarom aan te raden om te controleren of uw laptop of computer ook over deze versie van Bluetooth beschikt. Beschikt de computer niet over een Bluetooth-verbinding, dan is het mogelijk om de muis te koppelen door middel van de ontvanger die wordt meegeleverd. Deze kan eenvoudig in de USB aansluiting van uw computer worden geplaatst. De muis is voorzien van een scrolknop die het mogelijk maakt om 4 kanten op te navigeren in programma’s of documenten.

Overige specificaties

Omdat de Thinkpad muis van Lenovo een symmetrische vorm heeft is het ook mogelijk om hem in te stellen voor linkshandig of rechtstandig gebruik. Hiervoor is het mogelijk om de functies van de linker- en de rechtermuisknop te verwisselen in de bijbehorende instellingen op de computer. Het apparaat maakt gebruik van 2 AA batterijen voor de voeding. Deze batterijen zijn al in het apparaat geplaatst als u het aanschaft.

Extra informatie

De Lenovo Thinkpad Bluetooth laser muis heeft een lengte van 95,8 millimeter en is 55,8 millimeter breed. De hoogte van dit product is 32,2 millimeter en het gewicht van het apparaat inclusief de 2 AA batterijen is 59 gram. Vanwege de afmetingen van ligt het apparaat comfortabel en prettig in de hand. Voor gebruik van dit apparaat moet uw computer beschikken over Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10 als besturingssysteem.

Specificaties

MerkLenovo - Thinkpad
SensorLaser
DPItot 1.200
Aantal knoppen3
Voeding2x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
METALEN AFVALBAK - ROND - 75 L € 41,99 € 31,49
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie