Bluetooth muis - Laser

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bluetooth muis - Lenovo Aantal knoppen: 2
Bluetooth muis - Laser
   
Merk: Lenovo - Thinkpad,
Sensor: Laser,
DPI: tot 1.200,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 2x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1372824
leverbaar: 92
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 42,99
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372824
Meer informatie over dit product

Een draadloze muis die gebruikmaakt van een lasersensor is vaak zeer accuraat en nauwkeurig. Dat kan zeer goed van pas komen als u precies werk moet verrichten en vaak aan het werk bent achter uw computer. De Lenovo Thinkpad Bluetooth laser muis is wordt zonder ontvanger of kabel aan uw computer of laptop verbonden. Hiervoor maakt de muis gebruik van Bluetooth. Uw computer moet dan wel voorzien zijn van een Bluetooth-verbinding om juist contact te kunnen maken. Omdat dit apparaat over een zeer accurate laser sensor beschikt is het ook mogelijk om het overal en op nagenoeg elk glad oppervlak te gebruiken.

Technische specificaties

De laser sensor van de Lenovo Thinkpad Bluetooth laser muis biedt een resolutie tot 1200 DPI (dots per inch). Hiermee wordt de gevoeligheid van de sensor omschreven. De verbinding die met uw apparaat wordt gemaakt is een Bluetooth 3.0 verbinding. Voordat u dit apparaat aanschaft is het daarom aan te raden om te controleren of uw laptop of computer ook over deze versie van Bluetooth beschikt. Beschikt de computer niet over een Bluetooth-verbinding, dan is het mogelijk om de muis te koppelen door middel van de ontvanger die wordt meegeleverd. Deze kan eenvoudig in de USB aansluiting van uw computer worden geplaatst. De muis is voorzien van een scrolknop die het mogelijk maakt om 4 kanten op te navigeren in programma’s of documenten.

Overige specificaties

Omdat de Thinkpad muis van Lenovo een symmetrische vorm heeft is het ook mogelijk om hem in te stellen voor linkshandig of rechtstandig gebruik. Hiervoor is het mogelijk om de functies van de linker- en de rechtermuisknop te verwisselen in de bijbehorende instellingen op de computer. Het apparaat maakt gebruik van 2 AA batterijen voor de voeding. Deze batterijen zijn al in het apparaat geplaatst als u het aanschaft.

Extra informatie

De Lenovo Thinkpad Bluetooth laser muis heeft een lengte van 95,8 millimeter en is 55,8 millimeter breed. De hoogte van dit product is 32,2 millimeter en het gewicht van het apparaat inclusief de 2 AA batterijen is 59 gram. Vanwege de afmetingen van ligt het apparaat comfortabel en prettig in de hand. Voor gebruik van dit apparaat moet uw computer beschikken over Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10 als besturingssysteem.

Afmetingen: 55,8 x 95,8 x 32,2 mm
Geschikt voor: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Gewicht: 59 gram
Bluetooth versie: 3.0

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie