USB muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: HP - X1200,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.200,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.5 meter.
Productcode: 1372534
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372534
Meer informatie over dit product

De X1200 muis van HP is compact en fijn in gebruik. U kunt dit apparaat dan ook goed gebruiken als u vaak onderweg bent en gebruikmaakt van een laptop. Daarnaast is het ook mogelijk om deze muis aan te sluiten op elke andere computer. Omdat de muis over een geavanceerde optische sensor beschikt kunt u hier zeer accuraat mee werken. Het is daarom ook niet nodig om gebruik te maken van een muismat.

Technische specificaties

De HP X1200 optische USB muis is een eenvoudige maar effectieve muis. Het apparaat beschikt over 3 knoppen met naast de linkermuisknop en de rechtermuisknop nog een scrolknop in het midden. Hiermee kunt u zonder problemen door documenten of programma’s navigeren. Het is mogelijk om de muis te gebruiken als u linkshandig of rechtshandig bent. Om dit te kunnen doen kunnen de functies van de linker- en de rechtermuisknop op de computer worden omgewisseld. Omdat de muis plug and play is hoeft u geen software of drivers op uw computer te installeren. Om gebruik te kunnen maken hoeft u alleen de USB stekker van de muis in de aansluiting op de pc te steken. De computer zal de muis dan herkennen. Via de USB kabel krijgt de muis ook voeding.

Overige specificaties

De HP X1200 optische USB muis heeft een DPI van maximaal 1200. Hiermee wordt de gevoeligheid van de muis uitgedrukt. Dit betekent dat de muis zeer accuraat is en dat u geen gebruik hoeft te maken van een muismat. De X1200 is gemaakt volgens strenge richtlijnen en is daarom ook geschikt voor veelvuldig gebruik. Het apparaat heeft een lengte van 94,9 millimeter, is 57,24 millimeter breed en 34,05 millimeter hoog. Het apparaat weegt 0,064 kilogram oftewel 64 gram.

Handig om te weten

Als u de HP X1200 optische USB muis dan hoeft u zoals gezegd geen software te installeren. De computer waarop u de muis aansluit moet voorzien zijn van Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10 als besturingssysteem. Het apparaat zal in dat geval automatisch herkend en ingesteld worden door de computer. Standaard krijgt u bij dit product een fabrieksgarantie van 2 jaar. Vanwege de compacte en elegante vormgeving is dit een ideale muis om te gebruiken in combinatie met een laptop. Het apparaat neemt niet alleen weinig ruimte in beslag, maar is ook zeer aantrekkelijk geprijsd.

Specificaties

MerkHP - X1200
SensorOptisch
DPItot 1.200
Aantal knoppen3
Kabellengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie