Draadloze muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Ewent - EW3221,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.200,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 2x AAA-batterij (excl.).
Productcode: 1372533
voorraad: 334
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372533
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
Meer informatie over dit product

De Ewent EW3221 draadloze optische muis maakt gebruik van een draadloze verbinding met een USB ontvanger die u in de computer of laptop plaatst. Omdat de muis zo compact is, is hij ook eenvoudig mee op reis te nemen. Dit apparaat is voorzien van een optische sensor. Deze sensor maakt het mogelijk om de muis te gebruiken zonder muismat als de ondergrond waarop u het apparaat maar glad genoeg is. De resolutie van dit apparaat is in te stellen tot een DPI (Dots per inch) van maximaal 1200. Hierdoor is de muis zeer precies en kunt u accuraat werken. Het apparaat is voorzien van scrolknop en linker- en rechtermuisknoppen.

Gebruik

Om gebruik te kunnen maken van de Ewent EW3221 draadloze optische muis dient u te beschikken over een computer of laptop met een vrije USB poort. Daarin kunt u de 2,4 GHz draadloze nano USB ontvanger plaatsen. Deze compacte ontvanger maakt verbinding met de muis zodat u deze op een afstand tot wel 10 meter kunt gebruiken. Het apparaat is Plug & Play dus direct klaar voor gebruik. U hoeft dan ook geen software te installeren. Het is mogelijk om de muis te gebruiken als u linkshandig of als u rechtshandig bent. De instellingen op de computer kunnen de functies van de knoppen hiervoor omwisselen. Voor het gebruik beschikt de muis over 2 AAA batterijen die het apparaat van voeding voorzien.

Overige informatie

Deze muis heeft een gewicht van 55 gram en is zeer compact. De afmetingen van de Ewent EW3221 draadloze optische muis zijn 115 millimeter lang, 65 millimeter breed en 45 millimeter hoog. De muis is voorzien van een aan- en uitknop en gaat in een stand-by mode als het apparaat niet gebruikt wordt. Hierdoor worden de batterijen in het apparaat gespaard. De AAA batterijen die u nodig heeft om de muis te kunnen gebruiken worden niet met het product meegeleverd. Dit apparaat is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een laptop als u onderweg bent maar ook voor gebruik op een desktop computer.

Specificaties

MerkEwent - EW3221
SensorOptisch
DPItot 1.200
Aantal knoppen3
Voeding2x AAA-batterij (excl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie