USB muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: HP - X500,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.5 meter.
Productcode: 1372532
voorraad: 614
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372532
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
Meer informatie over dit product

Om de X500 muis van HP aan te kunnen sluiten kunt u gebruikmaken van de USB kabel die aan het apparaat bevestigd is. Deze kabel heeft een lengte van 1,5 meter en kan op elke USB poort worden aangesloten. Uw computer moet voorzien zijn van een besturingssysteem als Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 of Windows 10 maar de muis kan ook worden gebruikt in combinatie met Apple Mac OS X of hoger. De muis heeft een lengte van 11,51 centimeter, is 6,35 centimeter breed en 3,54 centimeter hoog. Het totale gewicht van de HP X500 optische USB muis is maar 106 gram.

Overige eigenschappen

De HP X500 optische USB muis kan gebruikt worden als u rechtshandig of linkshandig bent. Hiervoor kunt u eenvoudig de muis configureren onder de instellingen op uw computer. Het apparaat is voorzien van een optische sensor met een DPI van maximaal 1000. Met DPI of Dots per inch wordt de gevoeligheid van de muis uitgedrukt. Naast een linker- en een rechtermuisknop beschikt het apparaat ook over een scrolknop die u kunt gebruiken om door internet pagina’s te bewegen of bij het lezen van documenten. De muis heeft een ergonomische vorm en is daardoor geschikt om langere tijd achtereenvolgens te gebruiken.

Extra informatie

Deze muis van HP kan gebruikt worden zonder dat u een muismat nodig heeft. De optische sensor van dit apparaat maakt het mogelijk om de muis te gebruiken op elke gladde ondergrond. Als uw computer of laptop is voorzien van één van de eerdergenoemde besturingssystemen, dan zal de muis bij aansluiting direct herkend en gebruikt kunnen worden. Het is dan niet nodig om drivers voor dit apparaat te installeren. U kunt zelf de opties voor linkshandig of rechtshandig configureren bij de instellingen van uw computer.

Specificaties

MerkHP - X500
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Kabellengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie