Draadloze trackpad - Apple

Draadloze trackpad,
Merk: Apple - Magic trackpad 2,
Aansluiting: Bluetooth,
Voeding: Ingebouwde accu,
Aantal knoppen: multi-touch.
Productcode: 1370326

2
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 189,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1370326
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 189,00
Meer informatie over dit product

De trackpads in de MacBook-laptops van Apple worden geroemd om hun vele functionaliteiten en gebruikersgemak. De draadloze trackpad Apple Magic Trackpad 2 is externe grote variant die het mogelijk maakt om ook van deze voordelen te genieten als u een iMac heeft of als u uw laptop in een desktop-opstelling gebruikt. Zoals u uit de naam kunt opmaken is dit de tweede versie van het accessoire. In tegenstelling tot de voorganger heeft versie 2 een ingebouwde accu waardoor het opladen met de meegeleverde USB- naar lightningkabel mogelijk is. De witte kleur en de breedte van het apparaat komen exact overeen met het Magic Keyboard 2. Deze twee accessoires zijn hierdoor perfect als set te gebruiken bij uw desktop-setup.

Pressure sensitive sensors

Hoewel de illusie wordt gewekt dat u met dit product kunt klikken, is de realiteit dat er eigenlijk helemaal geen klik plaatsvindt. Onder de plaat waar u met uw vingers overheen wrijft om de muiscursor op uw scherm te bewegen, zitten vier druksensoren. Deze registreren wanneer de touchpad aangeraakt wordt en tevens hoeveel kracht er met de aanraking wordt uitgeoefend. Hierdoor is het mogelijk om afhankelijk van hoe hard u klikt, een andere functie te activeren. Bij een aanraking is een kleine vibratie voelbaar die een klik simuleert. Als gebruiker heeft u overigens ook de optie om het geluid van de vibratie zachter of helemaal uit te zetten.

Functies

Er zijn talloze redenen waarom een Apple Magic Trackpad 2 een betere keuze kan zijn dan een traditionele muis. Zo zijn veel gebruikers bijvoorbeeld van mening dat het gebruiksgemak groter is. Wel duidelijk is dat dit apparaat veel meer verschillende functies biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende commando’s instellen voor een aanraking met een enkele vinger of meerdere vingers tegelijk. Na het verbinden van het accessoire met uw computer heeft u ook direct toegang tot de bijbehorende software. Hierin kunt u allerlei instellingen veranderen, zoals een extra harde aanraking of een aanraking met twee vingers laten registreren als een dubbelklik.

Een keer per maand opladen

De trackpad is draadloos te gebruiken. Verbinding met uw computer maken gebeurt volledig automatisch met behulp van Bluetooth. U kunt het apparaat naast uw Magic Keyboard 2 zetten, dat eveneens via onze webshop te koop is, maar u heeft ook de mogelijkheid om een stuk verder van uw computer te gaan zitten. Als u bijvoorbeeld een film wilt kijken dan zet u de trackpad gewoon naast u op de bank. Door een laag energieverbruik kunt u het accessoire tot een maand zonder opladen gebruiken. Begint de accu op een laag niveau te raken dan kunt u deze opladen door de meegeleverde USB- naar lightningkabel in te pluggen.

Specificaties

Draadloze trackpad
MerkApple - Magic trackpad 2
AansluitingBluetooth
VoedingIngebouwde accu
Aantal knoppenmulti-touch
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie