Bluetooth muis - Laser

Momenteel helaas uitverkocht
Apple - Magic Mouse 2 Aantal knoppen: 2 en multi-touch
Bluetooth muis - Laser
   
Merk: Apple - Magic Mouse 2,
Extra: Met multi-touch,
Sensor: Laser,
Aantal knoppen: 2,
Voeding: Accu.
Productcode: 1369859
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 89,99
€ 89,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1369859
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Apple Magic Mouse 2 Bluetooth laser is dé muis van Apple die speciaal ontworpen is in dezelfde stijl als de computers en laptops. Hiermee maakt u eenvoudig verbinding door middel van de Bluetooth functie op uw computer. De laser sensor maakt het mogelijk om dit toestel op nagenoeg elke ondergrond te gebruiken. Omdat de Apple Magic Mouse 2 Bluetooth laser voorzien is van een ingebouwde accu hoeft u geen gebruik te maken van batterijen voor de voeding. Het apparaat kan worden opgeladen door middel van de Lightning naar USB kabel die met het apparaat wordt meegeleverd. Deze koppelt u eenvoudig aan uw MacBook of iMac.

Eigenschappen

Het apparaat heeft een stijlvolle vorm en is maar 2,16 centimeter hoog. De breedte is 5,71 centimeter en de lengte is 11,35 centimeter. Het totale gewicht van het apparaat is 99 gram. Vanwege de vormgeving en de afmetingen is dit een zeer prettige muis om veelvuldig mee te werken. U kunt gebruikmaken van de Multi Touch mogelijkheden van Apple. Hiermee kunt u eenvoudig door programma’s navigeren, documenten lezen en snel met uw computer werken. De Apple Magic Mouse 2 Bluetooth laser wordt door middel van Bluetooth met uw Apple computer of laptop verbonden. Voor het opladen van de accu maakt u gebruik van de Lightning naar USB kabel die u aan uw computer koppelt. Het systeem moet voorzien zijn van Bluetooth en van Mac OS X versie 10.11 of hoger.

Handig om te weten

De muis is bij ontvangst direct klaar voor gebruik en kan met gemak aan uw computer worden gekoppeld. Aan de onderzijde van de muis zit een aan-en-uitschakelaar. Deze kunt u gebruiken als u geen gebruikmaakt van de muis. Hierdoor wordt de levensduur van de accu zoveel mogelijk benut en duurt het langer voordat u de muis weer moet opladen. Naast deze schakelaar vindt u aan de onderkant ook de aansluiting voor de Lightning naar USB kabel waarmee u de interne accu van dit apparaat kunt opladen. Hiervoor hoeft u de kabel alleen aan de muis te koppelen en aan een USB poort op uw computer.

Installatie is niet nodig en door Bluetooth koppelt de Magic Mouse 2 zich automatisch aan uw Mac.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie