USB muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Sweex,
Extra: Uitrolbare kabel,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 0.7 meter.
Productcode: 1341020
voorraad: 411
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1341020
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
Meer informatie over dit product

Een compacte muis waarvan de kabel ook nog eens op te rollen is, dat is zeer handig voor als u vaak onderweg bent en gebruikmaakt van een laptop of een notebook. De Sweex NPMI1080-09 compacte optische USB muis roze is dan het product waar u naar op zoek bent. Met deze muis kunt u eenvoudig overal waar u bent gebruikmaken van uw laptop of computer. Het compacte formaat van dit apparaat zorgt ervoor dat hij makkelijk op te bergen is en u de muis overal mee naar toe kunt nemen.

Eigenschappen

Met een gewicht van maar 37 gram en een zeer compacte vorm is dit een praktische muis voor onderweg. De muis is voorzien van een USB kabel die oprolbaar is. De USB stekker die aan de kabel bevestigd zit kunt u gebruiken voor het aansluiten van de muis op een laptop of computer. De Sweex NPMI1080-09 compacte optische USB muis roze beschikt over 3 muisknoppen. Standaard zitten er een linker- en een rechtermuisknop op en in het midden heeft het apparaat een scrolknop waarmee u door documenten of websites kunt navigeren. U kunt de muis gebruiken als u linkshandig bent en als u rechtshandig bent.

Technische specificaties

De Sweex NPMI1080-09 compacte optische USB muis roze is voorzien van een optische sensor die het mogelijk maakt om het apparaat op nagenoeg elke ondergrond te gebruiken. hiervoor beschikt de optische sensor over een resolutie tot maximaal 1000 DPI (Dots per Inch). Het is dan ook niet nodig om gebruik te maken van een muismat als u deze muis van Sweex wilt gebruiken. Aansluiten is zeer eenvoudig. Hiervoor hoeft u alleen de USB stekker van de muis in een beschikbare poort op uw laptop of computer te steken. Het apparaat is dan direct klaar voor gebruik en u hoeft geen software te installeren.

Extra informatie

Wilt u gebruikmaken van dit apparaat dan moet uw computer beschikken over Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10. In dat geval zal de computer de muis zelf herkennen en klaar maken voor gebruik als u hem aan de computer koppelt. De oprolbare USB kabel heeft een lengte van 70 centimeter. Deze muis heeft een ergonomisch ontwerp en is dus geschikt om langere tijd te gebruiken. Door de vormgeving worden lichamelijke klachten zoals een muisarm deels bestreden. U kunt zelf instellen of u de muis rechtshandig of linkshandig wilt gebruiken op uw computer of laptop.

Specificaties

MerkSweex
ExtraUitrolbare kabel
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Kabellengte0.7 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie