Ergonomische muis - Optisch

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Microsoft - Sculpt,
Geschikt voor: Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 2x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1334092
leverbaar: 1
€ 57,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1334092
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 57,99
Meer informatie over dit product

De ergonomische muis Microsoft Sculpt is ideaal voor computergebruikers die aan twee specifieke eigenschappen voldoen. Ten eerste is dit model ontwikkeld door Microsoft en is daardoor speciaal geoptimaliseerd voor het gebruik met computers waarop het Windows besturingssysteem is geïnstalleerd. Een andere eigenschap die u een ideale gebruiker voor de accessoire maakt is dat u de gevaren van RSI en carpaletunnelsyndroom serieus neemt. De Sculpt is namelijk voorzien van ergonomische vormgeving waarmee dit soort klachten voorkomen kunnen worden. Het is een hoog model, vormgegeven voor comfort. De simpele bediening, met bijvoorbeeld het scrolwiel dat in vier richtingen gebruikt kan worden, zorgt tevens voor een comfortabel gebruik.

Geavanceerd ergonomisch ontwerp

Een geavanceerd ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat u dit product met uw hand in een zo natuurlijk mogelijke positie kunt gebruiken. Dit komt het comfort tijdens de bediening ten goede en heeft ook een positieve uitwerking bij het voorkomen en verminderen van RSI en carpaletunnelsyndroom klachten. In vergelijking met een traditionele muis is dit een hoger model waardoor u uw hand net iets tilt om een meer natuurlijke positie voor de hand en onderarm aan te houden. Voor de duim is een ruime uitsparing gemaakt waardoor u een goede grip op de muis houdt en deze gemakkelijk op kunt tillen als dit noodzakelijk is.

Geoptimaliseerde versie

Vanzelfsprekend is dieze versie geoptimaliseerd voor Windows. Het product is immers ontwikkeld door Microsoft en dit is natuurlijk ook de ontwikkelaar van het meest gebruikte besturingssysteem in de wereld. Een voordeel van deze Windows-optimalisatie is dat u geen drivers hoeft te installeren om in staat te zijn het apparaat te gebruiken. Ook als u een keer besluit het besturingssysteem op uw computer te updaten dan zult u hierbij geen problemen ervaren met de hardware. Daarnaast is dit model ook voorzien van een speciale blauwe Windows-knop waarmee u met een enkele klik het startmenu op uw computer kunt openen.

Scrollen in vier richtingen

Een andere speciale eigenschap van de ergonomische Microsoft Sculpt is het scrolwiel. Hiermee kunt u namelijk scrollen in vier richtingen. Zoals gewoonlijk kunt u bij een webpagina naar boven en naar beneden scrollen door het wiel te draaien. Het is echter ook mogelijk om door een map met foto’s of de pagina’s van een document te bladeren door het scrollwiel naar links of naar rechts te kantelen. Hierdoor kunt u nog meer op uw pc doen zonder dat u uw arm hoeft te strekken om het toetsenbord te bereiken. Dit apparaat is draadloos te gebruiken met de twee AA-batterijen die met het product worden meegeleverd.

Specificaties

MerkMicrosoft - Sculpt
Geschikt voorRechtshandig
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Voeding2x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie