USB muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Sweex,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1325746
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1325746
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Sweex NPMI1101-06 optische USB muis ziet er met zijn moderne design en groene kleur fris uit en is eenvoudig te gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van deze muis hoeft u alleen de USB stekker in een daarvoor geschikte aansluiting op uw computer te steken. Er is geen extra software nodig voor het gebruik, de computer zal de muis zelf herkennen.

Technische specificaties

De muis heeft een ergonomisch ontwerp waardoor u met gemak meerdere uren achtereen kunt werken met het apparaat. Er zitten 3 knoppen op de Sweex NPMI1101-06 optische USB muis. Naast een rechter- en een linkermuisknop kunt u ook gebruikmaken van de middelste scrolknop. Hiermee wordt het navigeren door websites en documenten een stuk eenvoudiger. Wilt u de muis rechtshandig of linkshandig gebruiken? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor zelf de instellingen voor de muis aanpassen op de computer. Deze USB muis is voorzien van een optische sensor waardoor u het apparaat op nagenoeg elke vlakke ondergrond kunt gebruiken. Een muismat is dan ook niet meer nodig als u de NPMI1101-06 van Sweex in huis haalt.

Overige specificaties

Aansluiten kan eenvoudig door de USB stekker van de Sweex NPMI1101-06 optische USB muis in een vrije USB poort op uw computer of laptop te steken. Uw computer moet beschikken over Windows Vista, 7, 8, 8.1 of Windows 10 als besturingssysteem zodat de muis direct kan worden herkend en klaar is voor gebruik. U hoeft dan ook geen extra software of drivers te installeren. Dit apparaat van Sweex wordt geleverd samen met een handleiding waarin u uitleg krijgt over het aansluiten en het gebruik van dit product.

Handig om te weten

Om het gebruik van de muis te bevorderen beschik dit apparaat over een optische sensor. Deze sensor is zo in te stellen dat u er zelf het prettigst mee kunt werken. Daarvoor beschikt het apparaat over een optische resolutie van maximaal 1000 DPI. DPI staat voor Dots per Inch. De gevoeligheid van het apparaat kunt u instellen op uw computer. Bij dezelfde instellingen is het ook mogelijk om de Sweex muis klaar te maken voor linkshandig of rechtshandig gebruik. De USB kabel heeft een lengte van 1,2 meter.

Specificaties

MerkSweex
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie