USB muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Sharkoon - Shark Force,
Extra: Met DPI switch,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.600,
Aantal knoppen: 6,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1296186
voorraad: 13
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1296186
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 17,99Aantal 10-49: € 17,36Aantal 50-249: € 15,83Aantal 250+: € 14,39
Meer informatie over dit product

De Sharkoon Shark Force optische USB muis is speciaal ontworpen voor u als gamer en biedt verschillende mogelijkheden om het gamen vlot en soepel te laten verlopen. Met dit apparaat kunt u direct aan de slag en vanwege het ergonomische ontwerp voor langere tijd zonder problemen spelen. Omdat de muis optisch is hoeft u geen gebruik te maken van een muismat en kunt u het apparaat op verschillende vlakke ondergronden gebruiken.

Technische specificaties

De Shark Force muis van Sharkoon is een optische muis met een instelbaar DPI (dots per inch). Dit betekent dat u de gevoeligheid van het apparaat zelf kunt instellen. U kunt kiezen voor een resolutie van 600 DPI, 1000 DPI of 1600 DPI. Het apparaat is te gebruiken met 4000 FPS (Frames per Second). Het gewicht is 120 gram, de lengte is 124 millimeter, de breedte is 76 millimeter en de hoogte is 40 millimeter. Vanwege het ergonomische ontwerp ligt de muis comfortabel in de hand en kunt u het apparaat lang gebruiken.

Overige specificaties

De Sharkoon Shark Force optische USB muis wordt aan een computer gekoppeld middels een USB aansluiting. De USB stekker is een USB type A stekker en kan op elke USB poort worden aangesloten. De kabel hiervoor heeft een lengte van 180 centimeter. OM optimaal gebruik te kunnen maken van dit product moet uw computer voorzien zijn van Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10. Het toestel heeft 6 knoppen. Een linkermuisknop, een rechtermuisknop, een scrolknop in het midden, een knop om het DPI mee in te stellen en 2 knoppen om naar een volgende of vorige internetpagina te navigeren aan de zijkant van het apparaat.

Handig om te weten

Vanwege de vormgeving is de Sharkoon Shark Force optische USB muis alleen geschikt voor gebruik als u rechtshandig bent. U heeft extra grip door middel van de rubberen toevoegingen op het oppervlak. Het apparaat is verder voorzien van verlichting die het design helemaal compleet maakt. De gevoeligheid van de Shark Force muis kunt u instellen met de DPI knop. Het is ook mogelijk om de gevoeligheid van de cursor handmatig in te stellen op uw computer. Zo kunt u het apparaat volledig naar wens instellen.

Specificaties

MerkSharkoon - Shark Force
ExtraMet DPI switch
SensorOptisch
DPItot 1.600
Aantal knoppen6
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie