Bluetooth muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Bluetooth muis Aantal knoppen: 6
Bluetooth muis - Optisch
   
Merk: Gembird,
Extra: Met DPI switch,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.600,
Aantal knoppen: 6,
Voeding: 2x AAA-batterij (incl.).
Productcode: 1290636
voorraad: 856
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
€ 15,29 € 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1290636
Meer informatie over dit product

Met een optische Bluetooth muis is het mogelijk om zonder USB aansluiting contact te maken met uw computer. Deze moet dan wel beschikken over een Bluetooth verbinding. Met de Gembird MUSWB2 optische Bluetooth muis kunt u met gemak verbinding maken met uw computer of laptop. Het is met deze muis zelfs mogelijk om verbinding te maken met bepaalde typen smartphones of tablets.

Specificaties

De MUSWB2 muis van Gembird is een draadloze optische Bluetooth muis. De muis kan door middel van een Bluetooth verbinding gebruikt worden op computers, laptops, tablets en op sommige smartphones. Het apparaat is voorzien van 6 knoppen. Standaard bevinden zich een rechter- en een linkermuisknop op het apparaat en in het midden vindt u een scrolknop om door pagina’s of programma’s te bladeren. Aan de zijkant van de muis zitten 2 knoppen die het mogelijk maken om tijdens het gebruik van uw internetbrowser naar de volgende of vorige pagina terug te keren. De laatste knop kan gebruikt worden om de snelheid, of de resolutie, van de muis in te stellen.

DPI

Met de resolutie van een muis wordt de snelheid van de hardware van het apparaat aangetoond. Voor deze muis is dat een DPI, Dots Per Inch, die tussen de 800 DPI en 1600 DPI ligt. Met behulp van de aanwezige DPI knop kunt u kiezen voor een resolutie van 800, 1000, 1200 of 1600 DPI. Hiermee wordt de gevoeligheid van de Gembird MUSWB2 optische Bluetooth muis ingesteld. Het is ook mogelijk om op de computer de instellingen voor de snelheid van de muis te bepalen.

Overige informatie

De Gembird MUSWB2 optische Bluetooth muis beschikt over een ingebouwde Bluetooth antenne die verbinding kan maken met het apparaat waarop je de muis wilt gebruiken. Hiervoor moet de computer wel van een Bluetooth verbinding voorzien zijn. De muis zelf weegt maar 56 gram, heeft een lengte van 95 millimeter, is 65 millimeter breed en 35 millimeter hoog. Voor de voeding van het apparaat kunt u gebruikmaken van 2 AAA batterijen. Dit apparaat kan gebruikt worden op systemen die voorzien zijn van Windows 98, Me, 2000, XP, 7, 8, 8.1 en Windows 10. Dit apparaat is ideaal om gebruikt te worden voor als u vaak op onderweg bent.

Soms is het handig een muis te kunnen gebruiken met je tablet en zijn draden erg vervelend. Dan gebruik je toch gewoon een bluetooth muis? Met deze muis werk je razendsnel en secuur.

6-knops optische Bluetooth muis
Werkt met desktop- en laptop computers met Bluetooth en sommige tablets
DPI-knop voor het eenvoudig instellen van de resolutie (800/1000/1200/1600 DPI)
Praktische knoppen om snel naar de volgende/vorige internetpagina te browsen

Geschikt voor: Windows 98SE/ME/2000/XP/VISTA/Windows 7

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie