USB muis - Optisch

Merk: MS Tech - SM 25,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 800,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.5 meter.
Productcode: 1231203

142
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1231203
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

De MS Tech SM 25 optische USB muis is een apparaat dat u kunt gebruiken op zowel computers als laptops. De muis is eenvoudig te gebruiken en aan te sluiten met behulp van de USB 2.0 kabel op het apparaat. Het is daarbij ook niet nodig om software te installeren voor het gebruik en omdat de muis een optische sensor heeft die op nagenoeg elk glad oppervlak te gebruiken is heeft u ook geen muismat nodig bij dit apparaat.

Eigenschappen

De MS Tech SM 25 optische USB muis is voorzien van een USB 2.0 aansluiting die u met de aanwezige USB kabel op uw computer of laptop kunt aansluiten. Deze kabel heeft een lengte van 1,5 meter en is ook te gebruiken op een USB 1.1 aansluiting. De muis is voorzien van 3 knoppen die u kunt gebruiken om uw computer te bedienen. Naast de linker- en de rechtermuisknop bevindt zich in het midden van de muis een scrolknop die gebruikt kan worden om mee te bladeren. De optische sensor van deze muis heeft een DPI tot 800. DPI staat voor Dots Per Inch en geeft de snelheid en de gevoeligheid van het apparaat weer. Deze gevoeligheid kunt u zelf bij de instellingen van het apparaat op de computer instellen naar eigen wens.

Gebruik

Vanwege het compacte formaat en de eenvoudige aansluiting kunt u zonder problemen overal gebruikmaken van deze muis. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is de USB 2.0 stekker van de MS Tech SM 25 optische USB muis aan te sluiten op een vrije USB poort op een computer of laptop. Het besturingssysteem zal de muis dan zelf herkennen en het is niet nodig om software voor het gebruik van dit apparaat te installeren.

Overige informatie

De MS Tech SM 25 muis is 12 centimeter lang, heeft een breedte van 6,2 centimeter en is 4 centimeter hoog. Het totale gewicht van dit apparaat is 88 gram. Het is mogelijk om de muis, zodra deze is aangesloten, in te stellen voor zowel linkshandig als ook voor rechtshandig gebruik. Dit kunt u doen bij de instellingen van de muis op de computer. De muis is ergonomisch ontworpen en is dus geschikt om gebruikt te worden voor langere tijd. Dit apparaat is ideaal om mee te nemen en te gebruiken samen met uw laptop.

Specificaties

MerkMS Tech - SM 25
SensorOptisch
DPItot 800
Aantal knoppen3
Kabellengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie