USB muis - Laser

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB Lasermuis - Logitech Aantal knoppen: 5,
USB muis - Laser
USB muis - Laser
USB muis - Laser
USB muis - Laser
USB muis - Laser
   
Merk: Logitech - M500,
Sensor: Laser,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 5,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1204263
voorraad: 204
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 47,99
€ 47,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1204263
Meer informatie over dit product

Met de Logitech M500 laser USB muis bedraad is het mogelijk om zonder installeren van software snel aan de slag te kunnen. Dit apparaat is bijvoorbeeld zeer geschikt als u van gamen houdt. Het is voorzien van verschillende functies en knoppen die het gebruik van dit apparaat bevorderen. Met een ergonomisch en stijlvol ontwerp ziet het apparaat er leuk uit en kunt u ook voor langere tijd achter uw computer werken of gamen zonder last te krijgen van hand- of polsklachten.

Specificaties

De Logitech M500 laser USB muis bedraad is een laser muis met een onzichtbare laser. Deze laser maakt het mogelijk om snel te kunnen werken. Het apparaat heeft een resolutie tot 1000 DPI (dots per inch). Het heeft 7 verschillende knoppen die u naar eigen wens kunt instellen. U kunt het toestel ook gebruiken door hem alleen aan te sluiten op een computer. Met de scrolknop in het midden kunt u snel door documenten bladeren en ook naar links en rechts navigeren.

Overige specificaties

De muis heeft een ergonomisch ontwerp en heeft een lengte van 12,6 centimeter. De breedte van het apparaat is 6,9 centimeter en de hoogte is 4,2 centimeter. Dit product weeg 144 gram en is voorzien van een USB kabel met een lengte van 180 centimeter. Met deze USB kabel kunt u de Logitech M500 laser USB muis bedraad op elke computer aansluiten. Hiervoor moet u beschikken over een besturingssysteem als Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS X 10.5 of later of Chrome OS. De muis is alleen geschikt voor rechtshandig gebruik.

Handig om te weten

Vanwege de eigenschappen van dit apparaat en de accurate laser kunt u de muis op elke ondergrond gebruiken. Een muismat gebruiken is dan ook verleden tijd als u dit product aanschaft. U ontvangt bij de M500 muis een snel start gids met uitleg over het apparaat, het gebruik en de functionaliteiten. Ook zit er een hardware garantie van 3 jaar op dit apparaat. De voeding wordt verkregen via de USB kabel die u aan een computer koppelt. De USB kabel is daarvoor voorzien van een standaard type A USB stekker.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie