USB muis - Laser

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech - M500,
Sensor: Laser,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 5,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1204263
voorraad: 30
€ 47,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1204263
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 47,99
Meer informatie over dit product

Met de Logitech M500 laser USB muis bedraad is het mogelijk om zonder installeren van software snel aan de slag te kunnen. Dit apparaat is bijvoorbeeld zeer geschikt als u van gamen houdt. Het is voorzien van verschillende functies en knoppen die het gebruik van dit apparaat bevorderen. Met een ergonomisch en stijlvol ontwerp ziet het apparaat er leuk uit en kunt u ook voor langere tijd achter uw computer werken of gamen zonder last te krijgen van hand- of polsklachten.

Specificaties

De Logitech M500 laser USB muis bedraad is een laser muis met een onzichtbare laser. Deze laser maakt het mogelijk om snel te kunnen werken. Het apparaat heeft een resolutie tot 1000 DPI (dots per inch). Het heeft 7 verschillende knoppen die u naar eigen wens kunt instellen. U kunt het toestel ook gebruiken door hem alleen aan te sluiten op een computer. Met de scrolknop in het midden kunt u snel door documenten bladeren en ook naar links en rechts navigeren.

Overige specificaties

De muis heeft een ergonomisch ontwerp en heeft een lengte van 12,6 centimeter. De breedte van het apparaat is 6,9 centimeter en de hoogte is 4,2 centimeter. Dit product weeg 144 gram en is voorzien van een USB kabel met een lengte van 180 centimeter. Met deze USB kabel kunt u de Logitech M500 laser USB muis bedraad op elke computer aansluiten. Hiervoor moet u beschikken over een besturingssysteem als Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS X 10.5 of later of Chrome OS. De muis is alleen geschikt voor rechtshandig gebruik.

Handig om te weten

Vanwege de eigenschappen van dit apparaat en de accurate laser kunt u de muis op elke ondergrond gebruiken. Een muismat gebruiken is dan ook verleden tijd als u dit product aanschaft. U ontvangt bij de M500 muis een snel start gids met uitleg over het apparaat, het gebruik en de functionaliteiten. Ook zit er een hardware garantie van 3 jaar op dit apparaat. De voeding wordt verkregen via de USB kabel die u aan een computer koppelt. De USB kabel is daarvoor voorzien van een standaard type A USB stekker.

Specificaties

MerkLogitech - M500
SensorLaser
DPItot 1.000
Aantal knoppen5
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie