Trackball muis - Optisch

Merk: Logitech - TrackMan,
Geschikt voor: Links- en Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.500,
Aantal knoppen: 4,
Kabellengte: 1.5 meter.
Productcode: 1155096

100
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1155096
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
Meer informatie over dit product

De trackball muis optisch Logitech TrackMan heeft een uniek symmetrisch design waardoor dit accessoire moeiteloos met zowel uw linker- als rechterhand bediend kan worden. De grote donkerrode bal beweegt u met de top van uw wijsvinger en de vier knoppen zijn in deze houding van de hand makkelijk te bereiken met uw duim en middel- of ringvinger. Uw hand neemt hiermee een comfortabele houding aan die u met gemak uren achter elkaar vol kunt houden zonder last van kramp te krijgen. Bewegingen worden accuraat waargenomen en vloeiend vertaald naar de cursor op uw scherm met behulp van de optische sensor van 1500 dpi en de gepatenteerde Marble-technologie van Logitech.

Marble-technologie

Een nadeel van een trackball in vergelijking met een gewoon model, is dat de cursor soms met wat schokkerige bewegingen op uw scherm beweegt. Dit komt omdat u met uw vingers niet zulke vloeiende bewegingen kunt maken als met uw pols en onderarm. Logitech heeft hier iets op gevonden en heeft dit product voorzien van de gepatenteerde Marble-technologie. Het Engelse woord ‘marble’ betekent knikker en dit refereert uiteraard naar de bal waarvan de bewegingen worden geregistreerd door de optische sensor. De Marble-technologie zorgt ervoor dat de sensor-registratie van de balbewegingen zorgt voor een altijd vloeiende en nauwkeurige beweging van de muiscursor.

Bediening 4 knoppen

De trackball muis optisch Logitech TrackMan is voorzien van 4 knoppen die eenvoudig te bedienen zijn. Als u de bal met de top van uw wijsvinger bestuurt, dan ligt uw hand automatisch in een positie op de muis die uw duim en middel- of ringvinger toegang geeft tot de 2x twee buttons op iedere zijkant. De twee grote fungeren als de linker- en rechtermuisknoppen, zoals op een traditionele muis. De twee kleinere die hier net boven zitten fungeren als back- en forward-knoppen waarmee u eenvoudig een webpagina terug of vooruit kunt navigeren. Een andere handige functionaliteit is dat u op beide grote buttons tegelijkertijd kunt klikken om zodoende in staat te zijn met de bal door een webpagina of document te scrollen.

Symmetrisch design

De meeste trackball-muizen die met de wijsvinger bediend moeten worden hebben een symmetrisch design. Door deze eigenschap kunnen zowel links- als rechtshandige mensen dit model gebruiken. Als op een kantoor links- en rechtshandige mensen gebruikmaken van dezelfde computer, dan biedt dit pc-accessoire uitkomst. U hoeft in dit geval enkel de muis aan de andere kant van het toetsenbord te zetten om de switch te maken. De USB-kabel van 1.5 meter zorgt ervoor dat dit geen enkel probleem oplevert. Het design van dit product is uniek in vergelijking tot de overige producten van dit type in ons assortiment. Veel gebruikers roemen het comfort en de snelheid waarmee zij gewend raken aan de manier van bedienen als zij de switch maken vanuit een traditioneel model.

Specificaties

MerkLogitech - TrackMan
Geschikt voorLinks- en Rechtshandig
SensorOptisch
DPItot 1.500
Aantal knoppen4
Kabellengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie