Micro SD kaart - 128 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SDXC geheugenkaart - 128GB  Opslagcapaciteit: 128 GB
   
Merk: Sandisk - SDXC Extreme Gaming,
Voor de Nintendo Switch,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 60 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.
Productcode: 2254275
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 88,99
€ 88,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2254275
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Games nemen steeds meer ruimte in beslag. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn met de SanDisk SDXC Extreme Gaming 128 GB geheugenkaart. Deze kaart met een speciale licentie voor de Nintendo Switch biedt u een betrouwbare en krachtige opslag voor uw games. Sommige games vereisen zelfs dat u een aparte microSD kaart aanschaft om het volledige spel probleemloos te kunnen spelen. Wanneer u in uw vrije tijd vaak gamet, is het de investering meer dan waard. Niet alleen kunt u uw favoriete games makkelijk op één plek bewaren, ook kunt u snel wisselen van spel.

Geen overbodige luxe

Of u nu een echte Zeldaliefhebber bent of geen dag zonder Mario Kart kunt, met de SanDisk SDXC Extreme Gaming 128 GB geheugenkaart kunt u snel meer ruimte creëren voor al uw games en uw spellen snel starten. Dit laatste heeft te maken met de indrukwekkende leessnelheid van 100 MB/s. De flash card heeft daarnaast een schrijfsnelheid van 90 MB/s. Hoe hoger de lees- en schrijfsnelheid, des te beter dit is voor een goede werking van uw games. Bovendien is een opslagcapaciteit van 128 GB tegenwoordig geen overbodige luxe: spellen nemen vandaag de dag steeds meer ruimte in beslag. Bijvoorbeeld het populaire L.A. Noire (27,4 GB), het bekende voetbalsimulatiespel FIFA 18 (13,5 GB) of de uitdagende, moderne shooter DOOM (21,3 GB).

RescuePRO Deluxe

Deze handige en krachtige microSD kaart is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk met een opslagcapaciteit van 64 GB of van 128 GB. Wist u dat u bij de aanschaf van dit kaartje tevens een aanbieding voor een handig, digitaal product krijgt? Dit is de RescuePRO® Deluxe software, die u zelf kunt downloaden. Als u bestanden per ongeluk verwijderd heeft of als u steeds een ‘error’-melding krijgt bij het lezen van de flash card, dan komt deze herstelsoftware goed van pas. Handig om te weten: u kunt eerst gebruikmaken van een gratis proefperiode. Op dit geheugenkaartje krijgt u vijf jaar bedrijfsgarantie.

Micro SDXC geheugenkaart,
Merk: Sandisk - Extreme Gaming,
Voor de Nintendo Switch,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 60 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie