Geheugenkaart adapter

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
SD kaart adapter voor MicroSD Om makkelijk Micro SD uit te lezen in een SD slot
   
Geheugenkaart adapter,
Adapter: Micro SD kaart naar SD,
Merk: Techtube Pro,

Productcode: 1315677
leverbaar: 200
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 0,95
€ 0,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1315677
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 0,95
Meer informatie over dit product

Met deze slimme Techtube Pro geheugenkaart adapter is het mogelijk om uw krachtige microSD kaart ook uit te laten lezen in een SD slot. Vandaag de dag ontwikkelt de technologie zich zo razendsnel, dat extra geheugen meer dan welkom is. Met smartphones maakt u bijvoorbeeld de mooiste foto’s van hoge kwaliteit en met digitale camera’s kunt u video’s opnemen in Full HD of 4K kwaliteit. Maar ook als gameliefhebber bent u gebaat bij meer ruimte: veel populaire spellen zijn al gauw 13 GB tot soms wel 30 GB groot. Goed om te weten is dat het gebruik van deze adapter de snelheid van het microSD kaartje niet beïnvloedt.

Meer ruimte creëren

De Techtube Pro geheugenkaart adapter zorgt ervoor dat u uw handige microSD kaartje ook kunt gebruiken in apparaten die alleen compatibel zijn met een SD kaart. Bijvoorbeeld in uw laptop, waardoor u snel bestanden over kunt zetten, bestanden kunt bekijken en op kunt slaan. Of in uw digitale camera, zodat u niet steeds op hoeft te letten of u nog genoeg ruimte over heeft. Ideaal wanneer u voor uw werk veel foto- of videomateriaal moet maken. Of wat dacht u van in navigatiesystemen, autoradio’s of FM transmitters? Het enige dat u hoeft te doen is de microSD kaart in deze adapter steken en deze in het apparaat met SD slot doen.

Universeel gebruik

Tevens is deze adapter gemaakt voor universeel gebruik, wat betekent dat dit product compatibel is met alle gangbare MicroSD kaarten en Micro SDHC kaarten in alle capaciteiten en snelheden. Erg handig wanneer u maar een kaart wilt gebruiken voor uw tablet en smartphone (microSD) en uw laptop of vaste pc (SD).

SD kaart adapter voor Micro SD kaarten,
Merk: Techtube Pro,
Adapter voor Micro SD naar SD om makkelijk uw Micro SD uit te lezen in een SD slot,
Handig als je maar één kaart wilt gebruiken voor je tablet-computer (Micro SD) en je computer (SD).

Geschikt voor alle micro SD-kaarten

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie