Overige Producten 
Kabels 
Account  

Vogels

Sorry, de pagina die je zoekt kan helaas niet gevonden worden.

 
 

Door deze ontbrekende pagina te melden kun je ons helpen om de gebruikerservaring van Allekabels.nl nog verder te optimaliseren.

Wellicht is de informatie die u zoekt te vinden op een van de volgende pagina's

Allekabels, veel meer dan alleen kabels!

Kwaliteit van Vogel’s

Vogel’s is met name gespecialiseerd in ophangsystemen in alle vormen en maten, en voor allerlei producten en toepassingen. Niet alleen zijn hun producten innovatief, maar er is ook nagedacht over het design. Niet voor niets won het merk meerdere awards voor hun producten. Nu is design natuurlijk niet het allerbelangrijkste wanneer u op zoek bent naar een ophangsysteem voor uw dure apparaten. Vrijwel alle producten worden grondig getest en zijn voorzien van het TÜV Nord keurmerk, wat aangeeft dat de producten veilig zijn en voldoen aan strenge eisen. Verder hanteren ze voor hun professionele producten nog een eigen veiligheidsnorm, namelijk de VSS-norm (Vogel’s Safety Standard).

Variatie in TV beugels

Bent u op zoek naar een TV beugel, dan is een Vogel’s TV beugel zeker een optie om te overwegen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten, van zeer platte beugels tot draaibare en kantelbare ophangsystemen. Met een Vogel’s TV beugel kunt u uw TV zo ophangen dat deze perfect in uw interieur past en zorgt voor het perfecte zicht op uw TV. Vogel’s TV beugels zijn er in verschillende maten, sommige in lengte en breedte verstelbaar. Checkt u voor het bestellen even de afmetingen van uw TV, en daarbij ook de VESA maat. Dit is een standaard voor het aangeven van de afmetingen van een TV, de VESA maat van uw TV moet vervolgens overeenkomen met de VESA maat van de gewenste Vogel's TV beugel.

Andere producten

Natuurlijk vindt u in ons assortiment niet alleen maar Vogel’s TV beugels, maar ook andere producten die de Vogel’s TV beugel aanvullen. Want als u dan zo’n mooie beugel aanschaft, wilt u natuurlijk ook meteen zorgen dat het plaatje compleet is. Neem daarom eens een kijkje bij onze Vogel’s kabelgoten, waarmee u eenvoudig al uw loshangende kabels wegwerkt. Ook deze zijn er in verschillende varianten, voor elk interieur een optie. Om het helemaal af te maken kunt u bij Allekabels ook meteen een ophangsysteem voor uw audio- of DVDspeler aanschaffen. Bestelt u direct alles online, dan kunt u snel genieten van de ultieme TV ervaring.

Uw Vogel’s TV beugel online kopen

Een Vogel’s TV beugel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een Vogel’s TV beugel, of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie