Overige Producten 
Kabels 
Account  

Powercube

Sorry, de pagina die je zoekt kan helaas niet gevonden worden.

 
 

Door deze ontbrekende pagina te melden kun je ons helpen om de gebruikerservaring van Allekabels.nl nog verder te optimaliseren.

Wellicht is de informatie die u zoekt te vinden op een van de volgende pagina's

Allekabels, veel meer dan alleen kabels!

Powercube: handige en ultracompacte design stekkerdoos

Als u wel eens praat met mensen uit de bouwwereld, heeft u beslist al de uitspraak gehoord: “stroompunten kun je nooit genoeg hebben”. Helaas is het ondoenlijk om overal wandcontacten te hebben en dus treft u in elk huis en op elke werkplek verdeeldozen aan. Dat oogt meestal rommelig, door alle kabels en stekkers die zich dan op een punt verzamelen. Een van de grote pluspunten van de Powercube is dan ook, naast de bescheiden ruimte die hij nodig heeft, de fraaie vormgeving. Opvallend hierbij: de meeste modellen Powercube hebben geen kabel. Dat is wel zo handig als u die ook niet nodig heeft of zelfs echt niet kunt gebruiken op de plek waar u wel een stekkerdoos nodig heeft. Verder kunt u, omdat het apparaat modulair is ontworpen, meerdere blokken aan elkaar klikken en zo constructies bouwen en stapelen met een fiks aantal stroompunten.

Modulaire stekkerdoos met 4 of 5 vlakken

Een standaard stekkerdoos biedt ruimte voor meerdere stekkers, dat is de primaire functie. De Powercube doet dat dus ook, maar wel op een slimme manier. Het handig blokje is er vanaf 4 aansluitingen en dat binnen een uiterst compacte ruimte. Dit model biedt behalve de 4 verdeelpunten ook de mogelijkheid voor bevestiging onder een bureau, aan een meubel of aan een wand. Heeft u die bevestigingsruimte van de Powercube niet nodig, kunt u die ruimte gebruiken voor een extra contactdoos waardoor u een model heeft met 5 contactpunten. U kunt het vijfde vlak echter ook gebruiken voor een model met 2 USB poorten bijvoorbeeld voor het laden van tablets en smartphones. Als u alles goed op elkaar afstemt, kunt u al uw apparaten aansluiten zonder dat u last heeft van de gebruikelijke kabelwirwar die u bij gewone stekkerdozen zonder uitzondering aantreft.

Kies het juiste model Powercube

Vaak wordt een Powercube zonder kabel gebruikt. U prikt hem dan rechtstreeks op een wandcontact of een stroompunt onder een bureau of kast. U kunt natuurlijk ook kiezen voor modellen Powercube met een kabel. De lengte van die kabel varieert van 1,5 tot 3 meter. Deze modellen Powercube kennen de benaming extended. Let wel even op het model: er zijn modellen beschikbaar voor de Belgische stekkervariant en voor de stekkers die bijvoorbeeld in Nederland standaard zijn. Veel modellen worden verder standaard geleverd met een mounting docking station en speciaal Cablefix systeem voor het monteren van de Powercube en van de kabel. Het is zinvol om, voordat u de bestelling online plaatst, na te denken over hoe u al uw stekkers wil verdelen. Loop alle mogelijke varianten op papier door of bestel een hele serie Powercube en ga on site ermee aan de slag. U vindt altijd de juiste combi.

Met afstandsbediening en wereldstekker

Powercubes kunnen ook deel uitmaken van uw domotica voorzieningen. Zo zijn enkele modellen beschikbaar met een afstandsbediening. U kunt ze hierdoor gebruiken als standby killer of gewoon als afstandsbediening, het ligt er maar aan wat u precies nodig heeft. Het is ook mogelijk om met een en dezelfde afstandsbediening een hele serie Powercubes gelijktijdig te bedienen. Een andere handige functie van de Powercube is het gebruik als wereldstekker. Behalve als standaard Powercube is dit type ook te gebruiken als wereldstekker/reisstekker omdat een drietal travel plugs worden meegeleverd. Dit model is extra handig omdat, naast de diverse reisstekker modules, ook 2 USB aansluitingen aanwezig zijn. Zo kunt u al uw USB spullen ook in het buitenland opladen zonder dat u een of meer adapters voor al uw afzonderlijke apparaten hoeft mee te slepen.

Slim én knap ontwerp

Powercubes zijn door hun flexibiteit uitermate slimme en handige kastjes. Als u ze als reisstekker gebruikt, hebt u meteen meerdere stroompunten. De meeste andere wereldstekkers hebben dat niet. Ze voldoen verder ook aan alle veiligheids- en kwaliteitskenmerken en dragen het TUV, KEMA, ROHS en CE keurmerk. Behalve een slimme voorziening is het apparaat ook nog geweldig vormgegeven, het is echt een blikvanger. Om die reden is de Powercube een RED Dot award winner 2014. De RED Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 inzendingen uit 61 landen. Maar weinig ontwerpen slepen een dergelijke gerenommeerde internationale onderscheiding in de wacht, de opvallend Powercube is er daar dus een van.

Uw Powercube online kopen

Een Powercube koopt u online bij Allekabels. Voor een EU versie of voor een Belgisch model Powercube, voor een wereldstekker of een hele serie geselecteerd op kleur: bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een Powercube of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie