Overige Producten 
Kabels 
Account  

Aten

Maak hier uw keuze uit het Aten aanbod van Allekabels.nl, de grootste kabelspeciaalzaak van Nederland en België. Naast Aten bieden wij ruim 170.000 andere elektronica producten aan. Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels!
4-poorts USB 2.0-switch voor randapparatuur De US424 is een USB-apparaat met vier poorten waarmee randapparatuur gedeeld kan worden. 4 computers kunnen 4 USB-apparaten delen – een toetsenbord, muis en tot aan twee stuks randapparatuur. Dit bespaart de extra kosten die gemaakt worden wanneer voor elke computer een afzonderlijk USB-toetsenbord, muis en andere randapparatuur wordt aangeschaft. Het alles-in-een ontwerp van de US424 maakt een nette en opgeruimde installatie mogelijk – het is niet langer nodig om 4 afzonderlijke USB-kabels op de computer aan te sluiten, wat de warboel van kabels elimineert.

Voor extra gemak kan met de externe poort keuzeschakelaar het bureaublad overzichtelijker gemaakt worden, en de computer geselecteerd worden die de USB-apparaten moet gebruiken. US424 is de ideale manier om USB-randapparatuur te delen in een multimediale kantooromgeving.
€ 34,95
Klantenservice & Informatie