Computer 2.0 Speakerset

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Computer 2.0 luidsprekerset - 5 Watt RMS RMS Vermogen: 5 Watt
Computer 2.0 Speakerset
Computer 2.0 Speakerset
   
2.0 Luidsprekerset,
Merk: Logitech Z130,
Ingang: Jack 3.5mm Stereo Male,
Voeding: Netstroom (230V),
Soort: Actief,
RMS Vermogen: 5 Watt.
Productcode: 1100807
voorraad: 98
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1100807
Meer informatie over dit product

Met deze 2.0 speakerset wordt het gemakkelijk om te genieten van uw muziek, films en games. Met een totaal vermogen van vijf watt luistert u naar helder en krachtig stereogeluid. U kunt de speakers gewoon op uw computer aansluiten met een standaardstekker van 3,5 mm en ze zijn direct gebruiksklaar. De volumeregelaar en aan/uit-knop zijn gemakkelijk te vinden en eenvoudig in gebruik. En met de ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting luistert u wanneer en waar u maar wilt.

Merk: Logitech Z130

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie