Miniature loudspeaker 5.7 cm 8 ? 3 W

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Merk: Visaton - K 57 C,
Type: Mini speaker,
Impedantie: 8 Ohm,
Inbouwdiameter: Ø45mm,
Afmetingen: Ø57mm x 17mm,
RMS vermogen: 2 Watt.
Productcode: 1370808
leverbaar: 5
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1370808
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
Meer informatie over dit product

Een mini speaker kan gebruikt worden voor verschillende soorten toepassingen. Dergelijke artikelen zijn geschikt om geplaatst te worden in apparaten en machines waar weinig ruimte is voor een luidspreker. De Visaton K 57 C mini luidspreker 57 millimeter is een product dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Door de compacte vorm en het geringe gewicht is dit product in te bouwen in een apparaat of machine als signaalluidspreker. Door de eigenschappen biedt dit artikel duidelijke spraak met een goede verstaanbaarheid. Er wordt gebruikgemaakt van een membraan gemaakt van Mylar plastic en van een neodymium magneet. Omdat de speaker waterdicht is, kan deze ook buiten gebruikt worden.

Technische specificaties

De luidspreker heeft een impedantie van 8 Ohm. Er kan een nominaal RMS vermogen geleverd worden van 2 watt en het maximale vermogen dat kan worden geproduceerd door de Visaton K 57 C mini luidspreker 57 millimeter is 3 watt. Het frequentiebereik ligt bij een minimum van 350 Hertz en gaat tot een maximale frequentie van 6.800 Hertz. De resonantiefrequentie van deze speaker is 550 Hertz. Het gemiddeld geluidsdrukniveau op een afstand van 1 meter en bij een vermogen van 1 watt is 87 dB. Aan de achterkant van het artikel zitten de twee contactpunten die nodig zijn voor de aansluiting van de speaker. Op deze punten kunnen de draden van een audiokabel worden aangesloten voor het doorgeven van een audiosignaal.

Overige gegevens

De luidspreker is zeer compact en weegt ook nog eens zeer weinig. Daardoor is er niet veel ruimte nodig voor de montage. De Visaton K 57 C mini luidspreker 57 millimeter heeft een hoogte van 17 millimeter. Dat is ook de minimale diepte die de opening voor de montage moet hebben. Deze opening moet een diameter hebben van 45 millimeter. De afmeting van de mini luidspreker zelf is inclusief de rand 57 millimeter in diameter. De voorpaalplaat heeft een hoogte van 2 millimeter. Dit gedeelte is niet beschermd. Om schade te voorkomen kan er een luidsprekerrooster over de voorkant geplaatst worden.

Specificaties

MerkVisaton - K 57 C
TypeMini speaker
Impedantie8 Ohm
InbouwdiameterØ45mm
AfmetingenØ57mm x 17mm
RMS vermogen2 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie