Losse luidspreker 8 Ohm - Dynavox

Momenteel helaas uitverkocht
Losse luidspreker - 100 mm,
Weerstand: 8 Ohm,
Vermogen: 30 Watt max.,
Inbouw diepte: 46 mm,
Zwart.
Productcode: 1220649
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1220649
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

De Dynavox subwoofer 100 millimeter is een luidspreker die gemaakt is voor het leveren van de lage tonen van een geluidsinstallatie. Dit artikel is zo ontworpen dat het gebruikt kan worden in zuilluisprekers of in hifi luidsprekers. De speaker kan worden ingebouwd in een luidsprekerbehuizing en is door de eigenschappen eenvoudig te plaatsen. Aan de achterkant zitten twee connectoren waarop een luidsprekerkabel kan worden aangesloten. Deze kabel zorgt voor het aanleveren van het audiosignaal. Het is mogelijk om dit product te monteren door gebruik te maken van schroeven. Die kunnen worden geplaatst op de daarvoor aanwezige montagegaten op de hoekpunten.

Technische gegevens

Deze subwoofer is universeel en kan gebruikt worden bij het samenstellen van een nieuwe luidsprekerbehuizing of ter vervanging van een defect exemplaar met dezelfde afmetingen. De diameter van dit artikel is 100 millimeter en de diepte is 46 millimeter. Dat is ook de minimale diepte die nodig is voor de inbouw van de Dynavox subwoofer 100 millimeter. De diameter van de uitsparing voor de montage is 100 millimeter. Inclusief de rand, waarin de montagegaten voor de schroeven geplaatst zijn, heeft het artikel een diameter van 115 millimeter. Het gewicht van deze speaker is 360 gram en de magneet die gebruikt wordt voor deze subwoofer heeft een gewicht van 140 gram. De luidspreker heeft een membraam gemaakt van polypropeen.

Extra informatie

Voor het aanleveren van een perfect geluid heeft de subwoofer een weerstand van 8 Ohm. De resonantiefrequentie van de Dynavox subwoofer 100 millimeter is 99 Hertz. Het frequentiebereik ligt tussen de 18 Hertz minimaal met een maximum van 200 Hertz. De geluidsdruk van dit artikel is 88 dB en de speaker heeft een vermogen van maximaal 30 watt. Na de montage kan de luidspreker het best worden beschermd door het plaatsen van een luidsprekerrooster over het artikel. Daarmee worden de kwetsbare delen afgedekt en kunnen eventuele beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen. De kleur van dit artikel is zwart en de schroeven voor de montage van de subwoofer van Dynavox zijn niet inbegrepen.

Specificaties

Losse luidspreker - 100 mm
Weerstand8 Ohm
Vermogen30 Watt max
Inbouw diepte46 mm
Zwart
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie