BESCHERMING VOOR LUIDSPREKERBEHUIZING, WIT METAAL, 38mm x 90°

Momenteel helaas uitverkocht
BESCHERMING VOOR LUIDSPREKERBEHUIZING, WIT METAAL, 38mm x 90° Bescherming voor luidsprekerbehuizing, wit metaal, 38mm x 90°
   
Bescherming voor luidsprekerbehuizing,
Materiaal: Metaal,
Afmetingen: 38mm x 90°
Productcode: 1065254
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,99Aantal 10-49: € 0,96Aantal 50-249: € 0,87Aantal 250+: € 0,79
€ 0,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1065254
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Een luidspreker moet goed beschermd worden tegen beschadigingen als deze vaak vervoerd wordt. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval als er gebruikgemaakt wordt van professioneel materiaal. Om voor de optimale bescherming van speakers te zorgen kunt u gebruikmaken van de HQ Power VDAC18 luidsprekerbehuizing bescherming metaal. Dit product is eenvoudig te monteren en beschermd de hoekpunten van de behuizing tegen beschadigingen. Door de vormgeving en de eigenschappen van het materiaal dat gebruikt is, kan de speaker tegen een stootje. Voor optimale bescherming is het aan te raden om alle hoekpunten van een dergelijk voorwerp goed te beschermen. Dat betekent dan ook dat er meerdere exemplaren van de HQ Power VDAC18 luidsprekerbehuizing bescherming metaal gekocht moeten worden.

Technische gegevens

De afmetingen van het plaatje zijn een breedte van 38 millimeter en het geheel is gevormd in een hoek van 90 graden. Door deze hoek en de vormgeving kan de HQ Power VDAC18 luidsprekerbehuizing bescherming metaal ideaal over een hoek geplaatst worden. Voor de bevestiging is er slechts 1 enkele schroef nodig die door de opening aan de onderzijde geplaatst kan worden. Dit artikel is gemaakt van stevig metaal in een neutrale kleur. Doordat de bescherming van metaal gemaakt is, is het product zeer geschikt voor het zwaardere werk en de beste bescherming. Houdt er rekening mee dat dit artikel per stuk verkocht wordt.

afmetingen: 38mm x 90°
materiaal: wit metaal

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie