Luidspreker Stekker

Momenteel helaas uitverkocht
Luidspreker Stekker Aansluiting 2: Schroefaansluiting
   
Luidspreker stekker,
Type: DIN,
Aansluiting 1: Speaker Male 2p,
Aansluiting 2: Schroefaansluiting.
Productcode: 1657
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,79Aantal 10-49: € 0,76Aantal 50-249: € 0,70Aantal 250+: € 0,63
€ 0,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1657
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Luidsprekerkabels kunnen voorzien zijn van verschillende soorten aansluitingen. Als u zelf aan de slag gaat met het vervaardigen van kabels voor uw apparatuur, dan hebt u daarvoor ook de geschikte materialen nodig. Is de koppeling op het apparaat dat u wilt gebruiken een DIN aansluiting, dan hebt u daarvoor een specifiek type connector nodig. Met de Goobay LST02 luidspreker stekker heeft u een dergelijke connector bij de hand. Deze plug is speciaal voor luidsprekers bedoeld met een DIN aansluiting en is eenvoudig te gebruiken.

Technische specificaties

De Goobay LST02 luidspreker stekker is voorzien van twee connectoren voor op een DIN luidspreker aansluiting. Dit zijn male connectoren die op een female DIN geplaatst moeten worden. DIN connectoren kunnen voor verschillende soorten apparaten gebruikt worden, maar worden over het algemeen gebruikt voor oudere luidsprekers en geluidsinstallaties. Deze luidsprekerstekker bestaat uit twee componenten. Deze kunnen door een schroefaansluiting uit elkaar worden gehaald. De kabel voor de audio wordt dan door het beschermkapje van de connector gehaald en kan worden gekoppeld aan het deel dat zojuist is losgedraaid van de stekker. Als deze met elkaar verbonden zijn kan het kapje worden teruggeplaatst en weer vast worden gedraaid.

Overige eigenschappen

De behuizing van de Goobay LST02 luidspreker stekker is gemaakt van kunststof en heeft een gewicht van ongeveer 40 gram. Dit product wordt per stuk verkocht, dus als er twee connectoren aan beide uiteinden van een kabel geplaatst dienen te worden dan moeten er ook twee exemplaren van deze DIN luidspreker stekker van Goobay worden aangeschaft. De stekkers kunnen alleen op een tweepins female DIN aansluiting worden gebruikt en kunnen, enkel met een verloopstekker of adapter, gekoppeld worden aan andere typen aansluitingen voor audio.

Extra informatie

DIN connectoren voor het aansluiten van audioapparatuur op luidsprekers wordt tegenwoordig niet veel meer gebruikt. Dit type aansluiting wordt voornamelijk nog gevonden op oudere apparaten en luidsprekers. Voor de aansluiting dient de mantel van de kabel een stukje gestript te worden. Als de beide delen van de plug uit elkaar zijn gehaald, dan kan de kabel door het kapje worden gestoken en gekoppeld worden aan de DIN luidspreker stekker van Goobay. De connector is geschikt om aangesloten te worden op een luidsprekerkabel met een maximale diameter van 2,5 millimeter en een ideale diameter van 1,5 millimeter.

Luidspreker stekker, male, schroefaansluiting.

Andere producten in deze categorie
Thermometer Thermometer € 12,99 € 7,99
Klantenservice & Informatie