Laptop standaard - t/m 12"

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Bakker Elkhuizen - Flex-Top 270,
Materiaal: Hylite aluminium,
Aantal standen: 5,
Instelbereik: 7 - 16 cm,
Extra: Opvouwbaar,
Geschikt voor: Laptops tot en met 12 inch (30.5 cm).
Productcode: 1527438
€ 123,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1527438
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 123,99Aantal 10-49: € 119,65Aantal 50-249: € 109,11Aantal 250+: € 99,19
Meer informatie over dit product

Om thuis, op het werk en onderweg goed te kunnen werken met een laptop wordt het gebruik van een standaard of een laptophouder aangeraden. Daarmee kan het apparaat op een gewenste hoogte worden ingesteld zodat klachten aan de nek of rug voorkomen kunnen worden. Daarvoor is de Bakker Elkhuizen Flex-Top 270 laptop standaard tot 12 inch dan ook erg geschikt. Deze standaard is bedoeld als houder voor laptops van verschillende formaten en kan eenvoudig in gebruik worden genomen. De vormgeving en de verschillende standen maken het eenvoudig om een gewenste positie van het scherm te realiseren.

Technische specificaties

De compacte afmetingen als het product wordt opgeklapt maakt het mogelijk om de Bakker Elkhuizen Flex-Top 270 laptop standaard tot 12 inch overal mee naar toe te nemen in een tas of koffer. De afmetingen zijn 268 millimeter in breedte, 210 millimeter in diepte en slechts 6 millimeter in dikte als het artikel is ingeklapt. Deze uitvoering kan in 5 verschillende standen worden geplaatst met een minimale afstand tot het werkblad van 7 centimeter. De maximale afstand die ingesteld kan worden, is een hoogte van 16 centimeter. Als de standaard uitgeklapt is dan zijn de breedte en de diepte hetzelfde als in ingeklapte toestand.

Overige specificaties

De hoogte varieert dan van minimaal 76 millimeter en maximaal 166 millimeter. Dat is afhankelijk van de stand die is gekozen. Dit artikel van Bakker Elkhuizen is bedoeld om gebruikt te worden met laptops, notebooks of tablets met een schermformaat tot maximaal 12 inch (30,5 centimeter diagonaal). De bediening is zeer eenvoudig. Voor het gebruik kan een gewenste hoogte worden ingesteld en kan het apparaat worden geplaatst. Aan de onderkant van het plateau waarop het apparaat geplaatst wordt, zijn twee opstaande randen geplaatst. Die zorgen ervoor dat de notebook of tablet niet gaat schuiven.

Extra informatie

Dit product is gemaakt van Hylite aluminium. Dat is een zeer licht metaal met een robuust karakter. Het totale gewicht van dit product is dan ook slechts 180 gram. Omdat de steun compact kan worden opgevouwen, is het dan ook mogelijk om overal te werken met een comfortabele en ergonomische houding. Dit onderstel is universeel en kan gebruikt worden voor elk soort laptop, notebook of tablet. Belangrijk is dat het formaat van het scherm niet groter is als 12 inch. De standaard kan ook gebruikt worden als houder van documenten tijdens het werken. Een onmisbaar product als er ergonomisch gewerkt moet worden met een laptop.

Specificaties

MerkBakker Elkhuizen - Flex-Top 270
MateriaalHylite aluminium
Aantal standen5
Instelbereik7 - 16 cm
ExtraOpvouwbaar
Geschikt voorLaptops tot en met 12 inch (30.5 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie