Laptop standaard - t/m 20"

Momenteel helaas uitverkocht
Laptop standaard - t/m 20" Geschikt voor: Laptops tot en met 20 inch (50.8 cm)
Laptop standaard - t/m 20
Laptop standaard - t/m 20
Laptop standaard - t/m 20
Laptop standaard - t/m 20
   
Merk: Bakker Elkhuizen - Q-Note 350,
Materiaal: Acrylaat - Helder,
Aantal standen: 7,
Instelbereik: 11 - 23 cm,
Extra: Kabelclip,
Geschikt voor: Laptops tot en met 20 inch (50.8 cm).
Productcode: 1518748
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 79,99
€ 79,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1518748
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Mensen de vaak achter een bureau aan het werk zijn en dezelfde houding hebben voor een langere periode, hebben baat bij ergonomisch werken. Dat is werken volgens bepaalde richtlijnen waarbij de hoogte van het bureau, de instellingen van de stoel en de hoogte van het scherm onder andere belangrijk voor zijn. Met ergonomisch werken worden fysieke problemen zoals nekklachten, polsklachten en rugklachten zoveel mogelijk tegengegaan. Gebruikers van een laptop hebben dan ook baat bij hulpmiddelen zoals een Bakker Elkhuizen Q-Note 350 laptop standaard tot 20 inch. Deze uitvoering is speciaal ontworpen om een laptop te verhogen naar een juiste niveau voor tijdens het gebruik.

Technische specificaties

Deze steun is gemaakt van acrylaat dat doorzichtig is. Het materiaal heeft een dikte van 5 millimeter en is te recyclen. De afmetingen van de Bakker Elkhuizen Q-Note 350 laptop standaard tot 20 inch zijn 120 millimeter hoog, 280 millimeter breed en 350 millimeter diep. De standaard kan gebruikt worden voor het plaatsen van laptops en tablets met een schermformaat van minimaal 14 inch en maximaal 20 inch. Aan de onderkant van het plateau zijn twee opstaande randen geplaatst zodat het apparaat tijdens het gebruik niet kan wegschuiven.

Overige specificaties

De standaard is eenvoudig door de gebruiker zelf in te stellen zodat een gewenste positie van het scherm kan worden bereikt. Er zijn 7 verschillende standen die het mogelijk maken om het scherm in te stellen met een hoogte van minimaal 11 centimeter en maximaal 23 centimeter vanaf de ondergrond. Aan de achterkant van de Bakker Elkhuizen Q-Note 350 laptop standaard tot 20 inch is een handige kabelclip geplaatst. Daar kunnen kabels die aan het apparaat verbonden zijn, doorheen gehaald worden zodat deze netjes weggewerkt zijn. De standaard zelf heeft een gewicht van 630 gram en is geschikt om gebruikt te worden voor apparaten van verschillende merken en afmetingen.

Extra informatie

Bij het gebruik van deze houder is het van belang voor de gebruiker dat de juiste hoogte van het scherm goed wordt ingesteld. Dit kan verschillen per gebruiker en per apparaat dat geplaatst wordt. Daarom zijn de 7 standen ook eenvoudig te verstellen. Het plateau is aan de voetsteun gemonteerd met beweegbare delen. Om de hoogte in te stellen moet het apparaat van de steun worden gehaald zodat de juiste hoogte kan worden ingesteld. Vervolgens kan de laptop of tablet weer worden geplaatst. Losse kabels kunnen dan eenvoudig door de aanwezige kabelclip aan de achterkant van het artikel worden gehaald.

Materiaal: Acrylaat - Helder,
Aantal standen: 7,
Afmetingen: 120 x 280 x 350 mm (HxBxD),
Instelbereik: 11 - 23 cm,
Extra: Kabelclip,
Geschikt voor: Laptops tot en met 20 inch (50.8 cm).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie