Laptop standaard - t/m 15.6"

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Bakker Elkhuizen - FlexTop 270,
Materiaal: Hylite aluminium,
Aantal standen: 7,
Instelbereik: 9 - 22 cm,
Extra: Opvouwbaar, documenthouder,
Geschikt voor: Laptops tot en met 15.6 inch (39.6 cm).
Productcode: 1489364
leverbaar: 26
€ 121,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1489364
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 121,99
Meer informatie over dit product

Ergonomisch werken achter een laptop op elke plek is mogelijk door gebruik te maken van de Bakker Elkhuizen FlexTop 270 laptop standaard. Dit product is bedoeld voor het verhogen van een notebook in de juiste positie. Doordat het scherm op de goede hoogte ten opzichte van de ogen van de gebruiker kan worden geplaatst, is het mogelijk om te werken zonder last te krijgen van nekklachten, rugklachten of polsproblemen. De houder is ontworpen voor het dragen van laptops van alle merken en van verschillende formaten. De hoogte van de steun is eenvoudig in te stellen door de gebruiker zelf.

Technische specificaties

Daarvoor zijn er 7 verschillende standen mogelijk die de hoogte vanaf het werkblad bepalen. Het minimale niveau dat hierbij ingesteld kan worden, is een afstand van 9 centimeter tot het werkblad. Op de hoogste stand is uw apparaat 22 centimeter van het werkblad verwijderd. De Bakker Elkhuizen FlexTop 270 laptop standaard is gemaakt van aluminium en ondersteunt werken in de juiste houding. Doordat de steun volledig kan worden opgevouwen en doordat deze weinig weegt is hij eenvoudig mee te nemen. Zo kan er op elke plek comfortabel en correct worden gewerkt. Het gewicht van de steun is slechts 320 gram en opgevouwen past het product in elke laptoptas.

Overige specificaties

De afmetingen van het artikel zijn een breedte van 300 millimeter een diepte van 275 millimeter en een hoogte van slechts 6 millimeter. Dat is de hoogte als de Bakker Elkhuizen FlexTop 270 laptop standaard is ingeklapt. Als de steun is uitgeklapt kan het geheel door de 7 verschillende standen variëren van een hoogte van minimaal 96 millimeter tot maximaal 226 millimeter. De gebruiker kan ervoor kiezen om de laptophouder aan de laptop te bevestigen zodat deze altijd meegaat. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van twee kleine steuntjes aan de onderkant van het plateau. De laptop hoeft dan niet te worden vastgemaakt en kan op zijn plaats blijven door deze steunen.

Extra informatie

Het gewicht van de standaard is zo gering omdat er gebruik is gemaakt van Hylite aluminium. Dat is zeer robuust en licht materiaal. Met deze steun kunnen laptops worden gebruikt met een schermformaat van maximaal 15,6 inch. Dat is een diagonale afstand van 39,6 centimeter. Het is ook mogelijk om documenten of een tablet op de standaard te plaatsen voor gebruik. Gebruik van een externe muis en toetsenbord voor de bediening wordt wel aangeraden in combinatie met dit artikel.

Specificaties

MerkBakker Elkhuizen - FlexTop 270
MateriaalHylite aluminium
Aantal standen7
Instelbereik9 - 22 cm
ExtraOpvouwbaar, documenthouder
Geschikt voorLaptops tot en met 15.6 inch (39.6 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie