Momenteel helaas uitverkocht

Productcode: 1489361
€ 115,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1489361
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 115,99
Meer informatie over dit product

Een laptophouder ondersteunt het gebruik van een ergonomische houding. Door een dergelijk hulpmiddel te gebruiken kan een laptop, notebook of tablet in een juiste positie ten opzichte van de gebruiker worden geplaatst. Zo kan het scherm op de beste hoogte worden ingesteld en worden lichamelijke klachten aan polsen, nek en rug zoveel mogelijk voorkomen. De Bakker Elkhuizen Ergo-Q330 laptop standaard is een steun die ontworpen is voor laptops van verschillende afmetingen. Door de eigenschappen van het product is het mogelijk om zelf de gewenste hoogte in te stellen en kan het artikel gemakkelijk worden vervoerd.

Technische eigenschappen

Het is namelijk mogelijk om deze standaard volledig op te vouwen. Daardoor kan de steun gemakkelijk worden vervoerd en overal waar het nodig is, gebruikt worden. De Bakker Elkhuizen Ergo-Q330 laptop standaard is geschikt voor apparaten met een schermformaat van maximaal 17 inch. Dat is een diagonale afstand van 43,2 centimeter. Het plateau waarop de notebook geplaatst kan worden is in hoogte te verstellen. Daarvoor kunnen 6 verschillende standen worden gekozen. De minimale hoogte vanaf het werkblad is daarbij 11 centimeter. De maximale afstand is 19 centimeter vanaf de ondergrond waarop de houder geplaatst is.

Overige eigenschappen

De Bakker Elkhuizen Ergo-Q330 laptop standaard is gemaakt van kunststof en kan volledig worden ingeklapt. Als het artikel opgevouwen is, dan is de hoogte slechts 13 millimeter. De breedte is dan 228 millimeter en de diepte is 310 millimeter. In gebruik kan het niveau van de standaard verschillen vanwege de 6 verschillende standen die er dan gekozen kunnen worden. De hoogte van het product is minimaal 113 millimeter en maximaal 193 millimeter. De breedte is 228 millimeter en de diepte is dan 310 millimeter. De standaard wordt geleverd met een extra accessoire in de vorm van een documenthouder. Daarmee kan de gebruiker documenten voor zich plaatsen terwijl hij of zij aan het werk gaat op de laptop.

Extra informatie

Met deze houder wordt ergonomisch werken in een juiste houding ondersteunt. Als positief gevolg heeft dat, dat gebruikers minder last ervaren van spierklachten, polsproblemen, nekklachten, rugklachten en andere lichamelijke ongemakken. Het is aan te raden om in combinatie met deze laptopstandaard ook gebruik te maken van een externe muis en toetsenbord. Door het lichte gewicht van de houder en de compacte vorm als deze is ingeklapt kan de laptopstandaard overal mee naartoe worden genomen. De opstaande rand aan de onderkant van het plateau voorkomt dat het geplaatste apparaat kan gaan schuiven.

Specificaties

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie