Laptop steun - t/m 22"

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: NewStar - Notebook D100,
Materiaal: Aluminium - Zwart,
Aantal standen: 1,
Instelbereik: zie meer info,
Extra: Inclusief toetsenbordhouder,
Geschikt voor: Laptops tot en met 22 inch (55.8 cm).
Productcode: 1155410
leverbaar: 4
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 99,99
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1155410
Meer informatie over dit product

De NewStar Notebook D100 notebooksteun tot 22 inch is een standaard die aan een bureau kan worden bevestigd en die ervoor zorgt dat een laptop op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het is dan ook zeer eenvoudig om dit artikel, na plaatsing, in een gewenste positie aan te passen. Zo kan de hoogte worden aangepast, de diepte van het artikel en is het mogelijk om de steun te zwenken en te kantelen. De standaard is bedoeld voor een notebook en is voorzien van een toetsenbordhouder. Met dit product kan er ergonomisch worden gewerkt op een vaste plek. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een laptop kan het apparaat eenvoudig worden meegenomen.

Technische specificaties

De NewStar Notebook D100 notebooksteun tot 22 inch wordt aan een bureau gemonteerd met een klem. Aan de zijkant van deze klem zitten schroefgaten die het ook mogelijk maken om de steun aan de wand te monteren. Door het verstellen van dit artikel is het mogelijk om de diepte in te stellen met een afstand van 0 tot en met 57 centimeter. De hoogte van de beugel kan worden ingesteld in een afstand van 0 tot en met 26 centimeter. Er is 1 draaipunt aan de steun aanwezig.

Overige specificaties

Met dat draaipunt is het mogelijk om de laptop te zwenken in een hoek tot 180 graden. De notebook die op het plateau staat, wordt ondersteund door een opstaande rand. Deze kan met de NewStar Notebook D100 notebooksteun tot 22 inch ook gekanteld worden in een maximale hoek van 30 graden. Door de afmetingen van het vlak waar de notebook op geplaatst wordt is het mogelijk om apparaten met een schermformaat tot maximaal 22 inch te plaatsen. Dat is een diagonale afstand van 55,8 centimeter. Dit artikel is universeel en geschikt om gebruikt te worden met elk merk en type laptop van elk soort afmeting schermformaat tot maximaal 22 inch.

Extra informatie

Het gewicht van de steun zelf is 5 kilogram. Dit artikel is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. De afmetingen zijn een hoogte van maximaal 390 millimeter, een breedte van 320 millimeter en een lengte van 150 millimeter. Doordat de steun in elke gewenste hoek gekanteld en gezwenkt kan worden, is het zeer eenvoudig om met een enkele beweging de juiste kijkhoek te vinden. Zo kan er altijd prettig en ergonomisch gewerkt worden. Het is ook mogelijk om de steun dan zo te draaien dat iemand anders op het scherm mee kan kijken tijdens bijvoorbeeld een gesprek.

Specificaties

MerkNewStar - Notebook D100
MateriaalAluminium - Zwart
Aantal standen1
Instelbereikzie meer info
ExtraInclusief toetsenbordhouder
Geschikt voorLaptops tot en met 22 inch (55.8 cm)
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie