Koptelefoon - On ear

Momenteel helaas uitverkocht
Hoofdtelefoon - On ear Kabellengte: 1.2 meter
   
Kleur: Blauw / Zwart,
Type: 3.5 jack,
Kabelkleur: Blauw,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 3424667
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19Aantal 250+: € 11,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3424667
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Grundig Stereo blauwe koptelefoon hoort u alle audio in optima forma. Of dat nu uw favoriete liedje is, een spannende film, een educatieve podcast of een game, met deze hoofdtelefoon op de oren, ontgaat u geen enkel detail. De delen die op de oren geplaatst dienen te worden, zijn vervaardigd uit zacht foam waardoor het allemaal erg comfortabel zit. Uiteraard zit de hoofdband net zo lekker en is deze in formaat aan te passen, afhankelijk van hoe groot of hoe klein het hoofd van de persoon in kwestie is. Hierdoor zit de koptelefoon altijd precies goed en kunt u hem de hele dag gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij bijvoorbeeld afzakt.

Type koptelefoon

Deze koptelefoon van het merk Grundig is blauw met zwart van kleur, maar we verkopen hem ook in het roze met zwart, in het oranje met zwart en in het groen met zwart. Bekijk daarvoor ons assortiment. Het is verder een Over-ear koptelefoon. Dit wilt zeggen dat het deel waar het geluid uitkomt, volledig over de oren zit. Hierdoor verliest u zichzelf volledig in de muziek, de podcast, de radio-aflevering, het interview en elk ander audiobestand. De buitenwereld bestaat eventjes niet meer. Het is alleen u en de audio. Het is verder een bedraad exemplaar met een snoer van 1,2 meter en een mannelijke 3.5 mm jack-connector die u in het audioapparaat dient te pluggen. De drivers hebben een diameter van 4 centimeter.

Alles goed te horen

De Grundig Stereo blauwe koptelefoon heeft een hoog frequentiebereik. Hierdoor zijn zowel alle lage tonen als de hoge tonen kraakhelder en perfect hoorbaar. Dit bereik ligt in dit specifieke geval namelijk tussen de 20 Hz en de 22.000 Hz. Hoe lager het eerste getal van dit bereik (de 20 Hertz), hoe beter het basgeluid van de audio te horen zal zijn. Hoe hoger het tweede getal (de 22.000 Hertz), hoe beter de hoge tonen te horen zullen zijn. Door dit grote bereik is de koptelefoon voor verschillende doeleinden te gebruiken. Of dat nu een filmpje kijken op YouTube is, een album luisteren via Spotify, een leuke podcast of iets anders.

Kleur: Blauw / Zwart,
Type: 3.5 jack,
Kabelkleur: Blauw,
Kabellengte: 1.2 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie