Koptelefoon - On ear

Momenteel helaas uitverkocht
Hoofdtelefoon - On ear Kabellengte: 1.2 meter
   
Kleur: Groen / Zwart,
Type: 3.5 jack,
Kabelkleur: Groen,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 3424666
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19Aantal 250+: € 11,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3424666
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Grundig Stereo groene koptelefoon is een hoofdtelefoon die u voor zowel muziek, films, podcasts, radio als games kunt gebruiken. Hij is verder eenvoudig in gebruik. Het enige dat u hoeft te doen is de mannelijke 3.5 mm jack-connector in een geschikte ingang te steken, bijvoorbeeld van een smartphone, tablet of laptop en u krijgt het geluid over de koptelefoon te horen. Hierdoor kunt u ongestoord van de audio genieten, bijvoorbeeld tijdens het reizen met het openbaar vervoer, zonder er andere mensen mee te storen. Vindt u groen met zwart geen mooie combinatie? Geen nood. We verkopen dezelfde koptelefoon ook in het blauw met zwart, in het oranje met zwart en in het roze met zwart.

Bedraad

De Grundig Stereo groene koptelefoon is dus simpel in gebruik. Let er alleen wel op dat het dus een hoofdtelefoon met draad is. Deze kabel heeft een lengte van 1,2 meter. Wilt u liever een draadloze koptelefoon? Bekijk dan ons assortiment. Het voordeel van een draad is wel dat hij vrijwel altijd te gebruiken is. Met een koptelefoon met bijvoorbeeld Bluetooth heeft het apparaat in kwestie dus allereerst Bluetooth nodig. Heeft het apparaat dit niet? Dan kunt u de koptelefoon dus niet gebruiken. Verder dienen de accu of de batterijen altijd opgeladen te zijn. Van deze problemen heeft u bij deze koptelefoon dus geen last, want het is slechts een kwestie van de connector in het desbetreffende audioapparaat pluggen en u bent klaar om te luisteren.

Elk detail is hoorbaar

Eenmaal op uw hoofd, zult u gelijk merken dat de geluidskwaliteit goed te noemen is, of u nu naar een muziekstuk, een podcast of een film luistert. Zowel muziek als het gesproken woord hoort u feilloos, kraakhelder en met alle details. Dit komt door het hoge frequentiebereik van de hoofdtelefoon. Het minimale bereik is namelijk twintig Hertz en het maximale bereik tweeëntwintigduizend Hertz. Het frequentiebereik van koptelefoons en oordoppen zegt iets over hoe goed de lage bastonen en de hoge tonen te horen zijn. Met het bereik van deze koptelefoon zijn zowel de lage bastonen als de meest hoge tonen perfect hoorbaar.

Kleur: Groen / Zwart,
Type: 3.5 jack,
Kabelkleur: Groen,
Kabellengte: 1.2 meter.

Andere producten in deze categorie
Computer cleaningset € 8,99 € 6,99
Klantenservice & Informatie