Koptelefoon - On ear

Momenteel helaas uitverkocht
Kleur: Roze / Zwart,
Type: 3.5 jack,
Kabelkleur: Roze,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 3424665
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19Aantal 250+: € 11,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3424665
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Grundig Stereo roze koptelefoon is een Over-ear hoofdtelefoon en wordt dus volledig over de oren gedragen. Het zachte foam zorgt voor een comfortabele draagtijd. De verstelbare hoofdband aan de bovenzijde van de koptelefoon maakt het gebruiksgemak helemaal af. Door dit aan te passen aan het formaat van het hoofd, past de hoofdtelefoon altijd goed. Doordat het deel waar het geluid uitkomt de oren dus volledig bedekt, kunt u zich helemaal in de audio verliezen en heeft u geen last van het geluid om u heen. Het maakt daarbij niet uit of u hem gebruik voor muziek, een podcast, radio, filmpjes of wat voor audio dan ook.

Goed geluid

Want het geluid dat u hoort als u deze lichte Grundig Stereo roze koptelefoon gebruikt, is altijd top en van uitstekende kwaliteit. Het goede en duidelijke geluid komt door het hoge frequentiebereik van de koptelefoon. Dit bereik ligt namelijk tussen de 20 Hertz en de 22.000 Hertz. Dit zorgt er niet alleen voor dat u perfect naar al uw muziek kunt luisteren, maar ook naar gesproken tekst, bijvoorbeeld van een podcast of een radio-aflevering. Wat u ook luistert, via deze hoofdtelefoon van het merk Grundig is het geluid altijd goed en hoort u alle details, elk instrument, elke stem en elke zucht.

Technische details

Deze koptelefoon is verder een bedraad exemplaar met een kabel van 1,2 meter lang. Verder zit er een normale mannelijke 3.5 mm jack-connector aan, waarmee u de koptelefoon met veel verschillende soorten apparaten kunt verbinden. U kunt dan denken aan vrijwel alle smartphones, tablets, laptops, muziekspelers, gameconsoles et cetera. Plug de connector in een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang en de koptelefoon is klaar om te gebruiken. Dit exemplaar is trouwens roze met zwart van kleur, maar we verkopen hem ook in het blauw met zwart, groen met zwart en oranje met zwart. Deze exemplaren en meer vindt u in ons ruime assortiment.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie