Draadloze koptelefoon - Over ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Soundcore Space NC Zwart+Grijs Extra: Noise cancelling, Microfoon
Draadloze koptelefoon - Over ear
Draadloze koptelefoon - Over ear
Draadloze koptelefoon - Over ear
   
Merk: Anker - Space NC,
Aansluiting: 3.5mm jack + Bluetooth,
Luistertijd: 20/50 uur draadloos/bedraad,
Extra: Noise cancelling, microfoon.
Productcode: 3402235
voorraad: 5
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 93,99
€ 93,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3402235
Meer informatie over dit product

Soundcore Space NC
De hoofdtelefoon met hybride actieve ruisonderdrukking technologie. Ervaar een zuiverdere muziekervaring zonder externe geluiden die je verstoren. De hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie van Space NC bestudeert voortdurend ruis om u heen om laagfrequent geluid tot 93% te verminderen.

Touch Control
Bedien elk aspect van uw luisterervaring met behulp van de touchbediening op het oor. Met een enkele tik muziek afspelen / pauzeren, of veeg om het volume aan te passen of om vooruit / achteruit te gaan.

Superieure speeltijd
20 uur speeltijd in draadloze modus wordt verlengd tot 50 uur in bedrade modus. Blijf vermaakt tijdens een langeafstandsvlucht of blokkeer afleidingen om je heen. Center Stage Hi-Res-audio wordt geleverd via aangepaste 40 mm-drivers voor een rijke luisterervaring. Opzwepende hoogtepunten worden vergezeld door een weelderig midden en een hartverscheurende bas.

Opvouwbaar ontwerp
Vouw Space NC plat en bewaar samen met de accessoires in de koffer met harde schaal. Ontworpen om alles georganiseerd te houden terwijl u op reis bent, in het woon-werkverkeer of gewoon thuis. All Clear ingebouwde microfoon met civic noise cancellation-technologie vermindert omgevingsruis voor een betere gesprekskwaliteit aan beide kanten. Beantwoord oproepen met de knop op de rechter oorschelp of gebruik de ingebouwde microfoon van de AUX-kabel en de afstandsbediening in bedrade modus.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie