Draadloze koptelefoon - Over ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Koptelefoon - Over ear - Draadloos Luistertijd:  18 uur
Draadloze koptelefoon - Over ear
Draadloze koptelefoon - Over ear
   
Merk: Sony - MDR-RF855RK
Aansluiting: Bluetooth,
Luistertijd: 18 uur.
Productcode: 2272811
voorraad: 22
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 84,99
€ 84,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2272811
Meer informatie over dit product

Stream draadloos puur geluid voor tv, films en meer

U zit nergens aan vast: Nooit meer verwarde snoeren. Ervaar totale vrijheid met deze draadloze hoofdtelefoon met een bereik van wel 100 m.

Plaats de hoofdtelefoon simpelweg in het station om hem op te laden: Wanneer de batterij bijna leeg is, plaatst u de hoofdtelefoon gewoon in het station om hem weer op te laden.

Schakel over op krachtige bas: Geef films, tv-programma's of grote wedstrijden meer sfeer met de diepe, volle bas die de krachtige neodymium-driverunit van 40 mm produceert.

Nog langer luisterplezier: Gebruik de automatische in-/uitschakelfunctie wanneer u niet luistert voor een langere batterijlevensduur..

Laat de muziek doorspelen: Dankzij de meegeleverde oplaadbare batterij kunt u wel 18 uur genieten van uw muziek. U haalt zelfs de 28 uur als u alkalinebatterijen van Sony gebruikt (niet meegeleverd).

Luisteren in volledig comfort: Dankzij het zachte materiaal op de hoofdband en de oorkussens houdt u ook na lang luisteren een comfortabel gevoel.

Volumeregeling op de hoofdtelefoon: U hoeft niet meer van de bank af te komen. Pas het geluid eenvoudigweg aan met de volumeregeling op de hoofdtelefoon.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie