Koptelefoon - Over ear - Draadloos

Momenteel helaas uitverkocht
Koptelefoon - Over ear - Draadloos Luistertijd:  24 uur
Koptelefoon - Over ear - Draadloos
   
Merk: Plantronics BackBeat Pro+,
Aansluiting: Bluetooth,
Luistertijd: 24 uur,
Extra: Microfoon.
Productcode: 2272802
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 299,99Aantal 10-49: € 289,49Aantal 50-249: € 263,99Aantal 250+: € 239,99
€ 299,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2272802
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Op de meeste computers is Bluetooth niet geschikt voor muziek en koptelefoons. De BackBeat PRO+ en de high-fidelity Bluetooth USB-adapter leveren geweldige audio van uw muziek, films en video’s wanneer u uw computer gebruikt als uw entertainmenthub. Met een continu streamvermogen van maar liefst 24 uur, energiebesparende functies en non-stop luisteren met de optionele kabel hebt u een langere afspeellijst nodig.

Onze kenmerkende audioprestaties leveren alle rijke bastonen, heldere hoge tonen en natuurlijke middentonen van uw muziek en media. Geniet van het uitzonderlijke comfort en ontsnap aan een luidruchtige wereld. Of u nu werkt, reist of lekker ontspant, zet de actieve ruisonderdrukking (ANC) aan om omgevingsgeluid te blokkeren en maak van een lange vlucht, een open kantoor of een luidruchtig café een privéconcert.
Mis geen toon meer

Dankzij klasse 1 Bluetooth 4.0-technologie kunt u tot op 100 meter afstand zijn verwijderd van uw gekoppelde telefoon of tablet en uw media bedienen via eenvoudige en vertrouwde knoppen op het oor. Luister naar een film op uw computer en beantwoord snel een oproep zonder uw hoofdtelefoon af te hoeven zetten of uw telefoon erbij te pakken. Wanneer u vertrekt, bergt u deze opklapbare koptelefoon op in het slanke reisetui.
Bluetooth-klasse

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie