Koptelefoon - Over ear - Draadloos

Momenteel helaas uitverkocht
Koptelefoon - Over ear - Draadloos Luistertijd: 12 uur
Koptelefoon - Over ear - Draadloos
   
Merk: Creative - Hitz WP380,
Aansluiting: Bluetooth,
Luistertijd: 12 uur,
Extra: Microfoon.
Productcode: 2271781
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 79,99Aantal 10-49: € 77,19Aantal 50-249: € 70,39Aantal 250+: € 63,99
€ 79,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2271781
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Hoogwaardige draadloze headset met NFC
Met de Creative Hitz WP380 is het verbinden van uw Bluetooth-apparaten nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met Near Field Communication (NFC) en 'one-touch' Bluetooth® 3.0-technologie kunt u uw muziekapparaten zonder moeite koppelen. Dankzij de ingebouwde high-definition aptX- en AAC-audiocodecs kunt u draadloos van uw muziek genieten, met lage latentie en zonder in te leveren op audiokwaliteit.

Simpele, ultradraadloze prestaties

Solide audioweergave
Aangestuurd door voor bas afgestemde 34 mm Neodymium-drivers levert de headset een dynamische performance waarbij u niet kunt blijven stilzitten.

Koppelen met één tik
Dankzij de integratie met Near Field Communication (NFC) kunt u draadloos verbinding maken met compatibele smartphones of tablets door gewoon met uw apparaat op de headset te tikken.

High-definition geluidsweergave zonder de draden
De Creative Hitz WP380 biedt ondersteuning voor high-definition audio met aptX® en AAC voor optimale draadloze audioprestaties uit een apparaat met Bluetooth.

Geluid zonder vertragingen
De FastStream-technologie maakt audiostreaming en spraakcommunicatie met lage latentie in twee richtingen mogelijk via de Creative BT-W1 Bluetooth-zendontvanger (wordt apart verkocht).

Lange batterijlevensduur
U krijgt tot 12 uur muziek en gesprekstijd op één lading.

Heldere conversaties
De ingebouwde microfoon met ClearSpeech™ Engine onderdrukt actief de omgevingsgeluiden en verbetert digitaal de spraakhelderheid, zodat uw conversaties luid en duidelijk zijn.

Bovendien is de headset 'HD Voice ready' en levert hij levensechtere conversaties op ondersteunde smartphones en mobiele netwerken.

Delen wordt eenvoudig

Eén bron, twee headsets
De Hitz WP380 is voorzien van Creative ShareMe™. Dit biedt u de mogelijkheid uw muziek draadloos te delen met iemand anders die ook een draadloze headset met Creative ShareMe heeft, bijvoorbeeld de Aurvana Platinum en Aurvana Gold.

Twee bronnen, één headset
Dankzij Creative Multipoint kunt u twee apparaten tegelijk draadloos met de headset te koppelen. U kunt dus eenvoudig schakelen tussen de muziek op deze twee apparaten!

Ga er gerust op uit en neem hem mee

Bepaal zelf hoe u naar muziek wilt luisteren
De hoofdtelefoon is voorzien van een plat audiosnoer dat niet in de war raakt en puur geluid levert, zodat u ouderwets, maar op een goede manier van muziek kunt genieten, zonder uw apparaten te hoeven koppelen.

Draaggemak
Om het u gemakkelijk te maken hem overal mee naar toe te nemen, doen wij er een reistasje bij.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie