Koptelefoon - On ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Aansluiting: 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.5 meter,
Extra: Microfoon.
Productcode: 1419559
voorraad: 279
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1419559
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
Meer informatie over dit product

De Gembird MHS-903 koptelefoon is een stijlvolle en lekker zittende hoofdtelefoon die prima de hele dag gedragen kan worden. Door de verstelbare hoofdband, de zachte oorkussens en het lichte gewicht voelt u bijna niet dat u hem draagt. Waar u hem vervolgens, als hij eenmaal perfect op uw hoofd zit, voor gebruikt is verder aan u. Dit kan zijn om in de trein naar een film te kijken, in bed naar een podcast te luisteren of in de woonkamer van muziek te genieten. Door het lange snoer met een lengte van 1,5 meter, en de door veel apparaten gebruikte 3.5 mm jack-connector, is deze hoofdtelefoon in veel situaties een goede en eenvoudige keuze om rustig mee naar audio te luisteren.

Elk detail is hoorbaar

Als u de Gembird MHS-903 koptelefoon gebruikt, zal direct de geluidskwaliteit opvallen. Elk detail is hoorbaar, of dat nu een stem is bij een podcast, een rapper in een hiphopnummer een zanger in een opera of een trompet in een radio-uitzending is. Dit komt door het grote frequentiebereik van deze fijne koptelefoon van het merk Gembird. Het bereik ligt in dit specifieke geval tussen de 20 Hz en de 20.000 Hz. Het minimale frequentiebereik zegt iets over hoe goed en gedetailleerd de lage (bas)tonen te horen zijn. Hoe hoger de maximale frequentie is, hoe beter u de hogere tonen zult kunnen horen.

Microfoon

Met een bereik tussen de 20 Hertz en de 20.000 Hertz, is het geluid dat u hoort altijd goed, of dat nu muziek of gesproken tekst is. Een extra handigheidje van deze koptelefoon is de ingebouwde microfoon. Op het snoer, dat een lengte heeft van anderhalve meter, zit een volumeregelaar waarmee onder andere het volume is aan te passen, maar waar dus ook een microfoon in zit. Hiermee wordt het dus mogelijk om, met deze koptelefoon van Gembird, handsfree te bellen. Plug de hoofdtelefoon met de 3.5 mm jack-connector in de telefoon, zet hem op uw hoofd en u kunt handsfree bellen en gebeld worden.

Specificaties

Aansluiting3.5mm jack
Kabellengte1.5 meter
ExtraMicrofoon
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie